Øst politidistrikt, Lørenskog lensmannskontor på Metro senteret i Lørenskog. Lørenskog Hus i bakgrunnen (hvitt). Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
annonse
annonse

Lørdag ettermiddag ble en tenåringsgutt truet med kniv av to jevnaldrende gutter utenfor Lørenskog hus. 

Det var guttens far som tok kontakt med politet da sønnen kom hjem med oppkuttet jakke, skriver Romerikes Blad.

– Han har møtt to gutter ved Lørenskog hus. Disse gutten skal ha vist fram en kniv og bedt om å få pengene hans. De fikk ikke penger og svarte da med å kutte opp jakka til gutten, opplyser operasjonsleder Tom Sandberg i Øst politidistrikt til rb.no.

annonse

Nekter  

Politiet dro på hjemmebesøk til fornærmede etter å ha blitt kontaktet av fornærmedes far. Det tok ikke lang tid før politiet fant to personer som passet beskrivelsene, hvor den ene ble pekt ut av fornærmede.

– Begge nekter for å ha noe med episoden å gjøre, men politiet observerte at den ene gutten kastet fra seg en kniv. Den andre mener vi ikke hadde noe med dette å gjøre, men politiet mener også å vite hvem sistemann er, sier Sandberg.

Bekymret Politi

annonse

På spørsmål om hva som skjer videre med saken svarer politiet følgende:

– Politiet oppretter en sak som vil bli tatt videre av barnevernet. Foreldrene involveres selvsagt også. Det er snakk om unge tenåringer her. Det er en skummel utvikling at de går ute med kniv. Politiet ser selvsagt svært alvorlig på dette, sier operasjonslederen.

Politiet anser hendelsen som alvorlig og mener utviklingen er skummel.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon