Andreas Arff i Arendal Frp.
annonse

Andreas Arff i Arendal Frp mener det er på tide for Frp å forlate regjeringskontorene.

Vi merker at entusiasmen som vi hadd i lokallagene i første periode etter at man vant valget ikke er den samme. Andreas Arff var lokallagsleder i Arendal Fremskrittsparti frem til januar og er blant de som mener tiden nå er inne for å gå ut av regjering. Han sier man også opplever regjeringsslitasje lokalt.

– Vi gjorde et dårlig kommunevalg enn forventet og det er klart at det i stor grad skyldes regjeringsslitasje. Folk gjorde en god jobb og stod på, det har ikke vært store endringer fra andre kommunevalg.

annonse

Han mener blant annet bompengedebatten ble til stor skade for partiet lokalt, slik flere eksperter og valganalytikere også har påpekt.

Les også: Regjeringskrise kan utløse lederdebatt i Frp

– Det man merker er at entusiasmen som vi hadde i lokallagene i første periode og etter at man vant valget er borte, sier Arff og viser blant annet til hvordan Sylvi Listhaug som innvandringsminister klarte å løfte frem viktige Frp-saker.

annonse

Han har sagt tydelig fra i lokalavisen at han mener tiden kan være inne for å gå ut.

– Lokalt opplever vi at folk er avventende, men jeg har fått mye støtte lokalt for at vi bør forlate dagens regjering da de prioriterte å hente hjem is kvinnen.

Arff tror en regjerings-exit kan gi partiet et løft.

– Jeg tror det ville gitt en boost i hele partiet og vi vil da få muligheten til å redefinere oss, samt også staket ut en ny kurs mot stortingsvalget i 2021.

Les også: Frps Jon Helgheim kritiserer mediedekningen av den IS-siktede kvinnen

annonse

Han frykter ikke at et skifte eventuelt kan gi makten til Jonas Gahr Støre og de rødgrønne.

– Det er ikke mye Jonas Gahr Støre og de rødgrønne rekker ødelegge på den tiden, sier han.

Hvis man skal tenke i forhold til neste stortingsvalg og på Frps oppslutning, så kunne det vært bra om folk flest fikk kjenne litt på om de vil ha rødgrønn sosialisme. Det hadde kanskje vært en vekker.

– Men hvis jeg skal tippe, tror jeg Frp vil bli sittende og støtte en mindretallsregjering, det kan være bra under visse forutsetninger.

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse