Landslagstrener Børge Lund under en trening med det norske landslaget i Håndball i Trondheim Spektrum. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
annonse
annonse

Rasisten Esten O. Sæther, som er sportskommentator i Dagbladet, fornekter seg ikke. Fra før var det de norske fotballjentene som fikk passet påskrevet som «blendahvite», og nå er det de norske håndballgutta sin tur.

For en mann som Sæther hvor globalisme, multikultur og innvandrere er det som får hjertet og det han har imellom beina til å hendholdsvis slå hardere og å bli hardere, så er det å se et etnisk norskt lag noe av det kvalmeste og mest motbydelige han vet.

Spesielt kvalm blir han når de «blendahvite» håndballspillerne skal spille i Ungarn, et land hvis ledelse han forakter og hater.

annonse

«FOR mot et politisk skakkjørt Ungarn med innvandrer-fobi, hadde det vært fint å vise den styrken som ligger i en totalt fargeblind idrett», skriver han.

Les også: VG forsøker å feie rasistisk vold mot nordmenn under teppet – det er skammelig «journalistikk»

Hvem det er som er skakkjørt her kan nok diskuteres. For hvordan kan denne rasisten under dekke av at han mener at håndballgutta ikke har bra nok «kulturelt mangfold», forsvare sin åpenbare mangel på kunnskap? De som er på landslaget i håndball er der fordi de er de beste spillerne vi har. De er ikke der for å representere mangfold.

annonse

Sæther har åpenbart lite forståelse for hva toppidrett egentlig er for noe. Hvorfor nevner han ikke langrenn for eksempel. Hvor mange innvandrere er på landslaget der? Mulig han ikke vil nevne ski da det er en kulturelt betinget idrett hvor det er svært vanskelig å bli en av de beste hvis man ikke er født med ski på bena som det så alt for korrekt heter.

Kenya er en nasjon som har veldig mange gode distanseløpere. Det er en grunn til det. Nederland er en nasjon som har veldig mange gode skøyteløpere. Det er en grunn til det også. Norge er en av, om ikke den beste, skinasjonen i verden. Hva tror Sæther grunnen til det kan være?

Kenya har titusener av hvite innbyggere. Mener Sæther derfor at det kenyanske landslaget i friidrett er kølsvart og et trist syn fordi de ikke tar hensyn til den hvite minoriteten i landet? Eller er virkeligheten slik at en hvit mann i Kenya ikke er like god som en etnisk innbygger? Det bor en halv million tyrkere i Nederland. Synes Sæther det er ille at ikke de skal representeres på skøytelandslaget deres?

Les også: Fredrik Græsvik blir latterliggjort etter «blendahvit»-kommentar

Dumskapen og agendaen til Dagbladet generelt og Sæther spesielt, later til å være like grenseløse som selve universet. Det er bare i Norge at ikke de beste skal få lov til å være best på grunn av at de uheldigvis er etniske nordmenn. Det er lett å bli Sannerkvalm. Hvordan dette skal utvikle seg videre er umulig å spå, men man kan tenke seg forskjellige scenarioer om Sæther og CO får viljen sin.

Vi vil da få landslag hvor kvinner fyker rundt med hijab og burka på en håndballbane eller vaklende i et skispor. Norge vil ikke lenger kunne stille med sitt beste mannskap (sa jeg mannskap? Det er vel ikke lov lenger det. Besetning mente jeg selvsagt) men det gjør vel ikke noe så lenge man er verdensmester i politisk korrekthet.

Dagbladet bør virkelig skamme seg. Tenk å hate etniske nordmenn og de som er kritiske til innvandring så intenst. Det er på grensen til galskap. Hvor ble det av nasjonalfølelsen? Hvor ble det av stoltheten over det norske? Er Dagbladet stolte over å bytte ut befolkningen? Er hvite etniske nordmenn virkelig så ille?

Svaret på det siste er dessverre, ja. Sæther er etnisk hvit nordmann. Med sin destruktive tankegang hvor han ønsker sine egne byttet ut med folk som ikke har noe til felles med Norge hverken kulturelt, tradisjonelt, moralsk, etisk eller demokratisk, så er det han og hans likesinnede som er problemet. Ikke innvandrerne.

annonse

Den blendahvite Sæther burde vike selv, for en mer nyansert, fornuftig og kunnskapsrik sportskommentator i Dagbladet. Hudfarven spiller faktisk ingen rolle.

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon