- Resett - https://resett.no -

Slik reagerer kommentarfeltet på at Frp går ut av regjering

Litt etter halv to i dag 20. januar  i dag kom den forventede nyheten: Frp går ut av regjeringen.

At de tre andre partiene valgte å presse igjennom at Norge skulle hente en IS-terrorist til Norge, av hensyn til hennes «antatt syke» barn, ble dråpen som fikk begeret til å renne over.

Vi har kikket litt på reaksjonene fra kommentarfeltet til Resett.

annonse

Mange mener at Frp gjorde riktig i å tre ut av regjeringen, men at Siv Jensen ikke er den riktige til å lede partiet fremover:

«Presset fra grasrota ble etter hvert for stort. Eneste naturlige utfallet ble å gå ut av regjeringen. Det naturlige nå er at Siv Jensen og ultraliberalistene i partiledelsen må skiftes ut. De har vist seg å ikke være Frp-velgernes tillit verdig.»

«Hvis vi nå får Gjedda som leder for partiet og Sylvi som nestleder, evt innvandringsminister, så er det en god start på å gjenvinne litt av den tapte tilliten til velgerne.»

«Vel og bra og på høy tid..men jeg kommer ikke tilbake før Siv også går.»

annonse
[1]

«En gledens dag. Nå må FRP gå mot en klar nasjonalkonservativ retning. Da vil de igjen kunne prege norsk politikk i fremtiden og fjerne seg fra liberal globalistisk tankegods. Make Norge Great Again!»

Les også: En god sak å gå på [2]

Andre forstår ikke helt hvordan en regjeringskrise kunne utløses av en enkelt kvinne:

«At en IS medlem kommer til å felle Norges regjering kunne jeg aldri forestille meg. Og alt dette hadde ikke vært nødvendig.»

«IS og Godhetstyrannene seiret til slutt.»

annonse

Flere gir uttrykk for at Frp burde gått ut av regjering for lenge siden:

«Det var på høy tid. Hadde de vært prinsippfaste hadde de gått ut allerede da Erna signerte ACER-avtalen. For mye skade er allerede skjedd.»

«De har sluppet inn 150 000 R3-migranter til landet vårt på sin vakt, til en estimert kostnad på 600 mrd kroner. Dette vil ødelegge landet vårt i overskuelig framtid. At de ikke har stilt kabinettspørsmål før nå er en katastrofe!»

Opprydning

Nå trengs det en opprydning i partiets politikk:

«FrP må ikke bare ut av regjeringen. De trenger også en real loftsopprydding i partiprogrammet sitt. Globalisme, liberalisme, EØS, EU, Schengen, Davos og Bilderberg må vekk og legges død. Det blåser en vind over Europa og andre deler av verden (takket være Trump) som krever styrking av nasjonalstaten, sikring av grenser og trygghet for innbyggerne, og det er dit FrP må for å bli spiselige igjen. Og klarer FrP det så stopper kanskje Anders Lange å rotere.»

«Så da får vi se da, om FRP nå helt har glemt hva partiet egentlig står for, eller om de nå er blitt så hjernevasket etter noen år i regjeringslimousinene at de lider av “Stockholmsyndromet”?

Siv Jensen selv er i hvert fall så hardt rammet av dette at hun bare  byttes ut om partiet vil bli seg selv igjen, fremfor å fortsette som en anonym støttespiller for Grandes mikroparti.»

annonse

Noen er fortsatt kritiske til Frp:

«Bryr meg nesten ikke lengre …
Under FrP har alt blitt dyrere, Norge har avgitt mer suverenitet til EU og innvandringen er sinnsyk … (!)»

«Buffer Partiet er mett på kameler.
Enormt mye skade har de på samvittigheten.

Dette her er skuespillere som har sett at de mister alt nå, desperate kramper etter å ha drøftet Marrakech-avtalen lenge nok til å være like ubetydelige som Quisling.»

Også statsminister Erna Solberg får høre det:

«Erna har nå åpnet for direkte forhandlinger med terrorister, på terroristers premisser.

Norske barn risikerer heretter å bli kidnappet som følge av denne stupide beslutningen,» kan man også lese.

Vi regner med debatten fortsetter de neste dagene.

 

Tegn abonnement [3] eller støtt oss på andre måter [4] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826