Statsminister Erna Solberg. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
annonse
annonse

Og Erna Solberg er selve kronvitnet på denne farlige farsotten: Om Frps regjerings-fratredelse er hennes kommentar beskrivende: «Det er trist».

Men trist for hvem? Ikke for store deler av folket som lenge har ønsket dette, samt forandringer. Dog om regjeringen var svak før er den ennå svakere nå. Det betyr enten Erna Solbergs avgang – eller henne endelig forsert til reell politisk diskusjon. Fordi Ernas strategi med å tilsidesette Stortinget gjennom en komfortabel flertalls regjering, er nå heldigvis  avsluttet. Det gjelder ikke minst den av henne lenge skjulte forkjærlighet overfor EU gjennom EØS, et stadig gnagende folkebedrag, samt innvandringspolitikken igjen sammen med Ap, som ingenlunde redder oss fra svenske tilstander – uten strakstiltak lignende dem som den danske statsministeren har foreslått.

Det har vært en ulykke for landet at regjeringen lenge har tillatt følelsesstyrt ledelse foran landets beste, senest mht IS-kvinnen. Mandatet var å styre landet, dvs å gjøre det beste for fedrelandet. Altså, Ernas og enhver statsleders først plikt. Hverken hennes eller Trines eller andres irrasjonelle følelser skulle vært tillatt av Norges styrende. Deri ligger dagens ulykke.

annonse

Les også: Alle virker lettet over at Frp nå går ut

Jeg benytter anledningen til å påpeke at mannfolklignende menn må tilbake i sadelen for håndtering av muslimske menn. For i Norge vet de fleste at Ernas og Trines kvinneprat både er og har vært totalt fånyttes.

Eksempelvis, Norges statsminister er da ikke ansvarlig for barn i IS leirer, brakt dit frivillig av deres foreldre. Som et annet eksempel på mislykket følelsesstyrt lederskap kan nevnes den britiske stats-ministeren Chamberlain før den annen verdenskrig. Han forsøkte seg med dialog med selveste Hitler. Imidlertid var det Churchill som den gang resolutt måtte til for å redde Europa.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

annonse

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon