Flere radikale muslimer demonstrerte utenfor den gamle amerikanske ambassaden i protest mot videoen "Innocence of Muslims" i 2012. Foto: Kyrre Lien / NTB scanpix
annonse
annonse

I disse dager arbeider noen av våre politikere på spreng for å hente hjem den norske kontingent av islamister, mordere, sadister, rapister og pedofile hjem til Norge for at de skal få en human behandling og en mere rettferdig rettergang.

Også kjente amanuenser og professorer henger seg på denne bølge av medlidenhet med våre fremmedkrigere. Til og med en pensjonert ambassadør har latt seg høre i anledningen.

Les også: IS-kvinnen heter Sumaira Ghafoor og er fra Oslo øst

annonse

Gjennom de siste 6 – 7 år har vi vært vitne til en bestialitet og en sadisme som får det Gestapo vi en gang kjente til å fremstå som amatører.

En religiøs vandalisme og ødeleggelse av verdens kulturskatter er det nesten som blasfemi å minne om, i dette hav av menneskelig lidelse.

Vi husker den nå angivelig døde skiensmannen Bastian Vasquez, smilende og fornøyd foran en brennhet container fylt opp med folk nede i ørkesolen. Fortalte han sin nå hjemvendte frue om nytelsen? Vi husker folk som ble hengt opp og brent levende. Homofile slapp rimeligere, det er nok mindre smertefullt å møte en brå død nede på et fortau etter å ha blitt kastet ut fra et høyhus. Vi har sett bilder av barn med kniver, pistoler og geværer for å henrette fanger, tidlig krøkes skal du bli god islamist. Å skjære over en hals blir en vanesak, en mulig aversjon veier fort opp for belønningen ved å tilfredsstille Allah. Fangede kvinner, tjenestepiker for fruene, henrettet som pent brukte horer av ekte mannfolk.

annonse

Les også: Styremedlem i LIM: IS-kvinnen er bare et symptom på feilslått integrering

Dette er folk som Norge gjerne vil hente hjem. Det blir selvfølgelig rettssaker, men det blir håpløst å bevise djevelskapen, hvor mange liv det enkelte individ har på samvittigheten. Trolig har noen myrdet flere enn Anders Behring Breivik, massemorderen som aldri bør bli sluppet løs blant folk igjen. Ja de kan bli dømt for å ha deltatt i en terrororganisasjon, kanskje 6 år i fengsel. Ut etter 4 år. Og vil sysselsette hundrevis, tusenvis av politifolk i overvåkningstjeneste resten av sine liv, for Allah og hans profet blir neppe glemt. Ikke hevnen heller.

.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon