Forfatteren Renaud Camusdømmes til betinget fengsel i to måneder for sine ytringer om masseinnvandringen. Foto: AP/Oleg Cetinic
annonse
annonse

Forfatteren Renaud Camus er idømt en betinget fensgselsstraff på 2 måneder. Forbrytelsen var at han beskrev masseinnvandringen til Europa som en «invasjon».

For å unngå soning må Camus betale 1800 euro til to «antirasistiske» organisasjoner, blant annet SOS Racisme som vi også kjenner fra Norge.

annonse

Camus er blant annet kjent for sin bok Le Grand Remplacement (Den store utskiftningen) hvor han argumenterer for at en europeisk elite er i ferd med å bytte ut den opprinnelige europeiske befolkningen med innvandrere, særlig muslimer.

Dette blir i gammelmedier konsekvent omtalt som en konspirasjonsteori. Men i enkelte land, som blant annet vårt naboland Sverige, er antallet utenlandsfødte nå så høyt at det kun er et spørsmål om tid før svenskene er i mindretall i sitt eget land, hvis tilstrømningen fortsetter. Dette er ikke et bevis på at utskiftningen er et resultat av bevisste handlinger av en elite.

I Storbritannia har tidligere utenriksminister Jack Straw innrømmet at det var et gedigent feilgrep at Labour åpnet for masseinnvandring fra blant annet de østeuropeiske landene. De sa offentlig at de forventet maks 13.000 innflyttere per år fram mot 2010. Resultatet ble en kvart million bare i 2010.

annonse

Les også: Siviløkonom: Sverige gjennomgår en radikal demografisk forandring

I Norge har andelen utenlandskfødte vokst kraftig på noen få tiår. Allikevel skrev Aftenposten i en artikkel i august 2019 om Camus at hans tanker er ren konspirasjonsteori.

«Unge, hvite menn mener de bevisst blir erstattet av ikke-europeiske innvandrere. Denne konspirasjonsteorien har blitt brukt av massemordere for å begrunne egne drapshandlinger.»

Massemorderne Aftenposten henviser til er:

  • Brenton Tarrant (28), som dreopte 51 mennesker i moskéangrepet i Christchurch på New Zealand, publiserte et såkalt manifest hvor han refererte til konspirasjonsteorien.
  • Patrick Crusius (21), utpekt som gjerningsmannen etter at 20 mennesker ble drept på et kjøpesenter i El Paso lørdag, skal ha publisert et manifest hvor han referer til «Den store utskiftningen».

Les også: Aftenposten kaller den ubestridelige befolkningsutskiftingen i Vesten for en «konspirasjonsteori» (+)

En tale i 2017

Dommen mot Camus skyldes en tale han holdt i november 2017, skriver blant annet Summit News. Document har også omtalt saken. I talen sa Camus blant annet: «Immigrasjonen har blitt til en invasjon.» Han fortsatte:

– Den irreversible koloniseringen er en demografisk kolonisering, som skjer ved å bytte ut befolkningen. Den etniske skiftet, den store utskiftningen, er den viktigste begivenheten i vår nasjons historie. Hvis historien fortsetter, med nye mennesker, så vil det ikke lenger være Frankrike.

annonse

Camus oppfordret til en «nasjonal konsensus om motstand» mot islamiseringen. Det må understrekes at Camus aldri har tatt til orde for voldsbruk, og han har dessuten tatt kraftig avstand fra de terroristene som har brukt hans begreper som motivasjon.

Masseinnvandring betyr å bytte ut det originale med etterligninger, og det sanne med det falske, mener Camus.

Homoikon

Camus er åpent homofil og har tidligere blitt beskrevet som et ikon for homobevegelsen. Han vanket i kretsene rundt popkunstneren Andy Warhol og filosofen Roland Barthes. Han tilhørte tidligere det sosialdemokratiske partiet, men endte etterhvert opp med å støtte Marine Le Pen.

I 2015 kom det minst en million migranter til Europa, og ifølge tall fra EU var det allerede da 2,2 millioner illegale migranter i EU. EU mener at dette tallet har sunket kraftig siden den gangen og anslår 600.000 i 2018. Men bare i Sverige er det nesten 900.000 mennesker med såkalt samordningsnummer, et slags fødselsnummer for blant annet de som ikke har fått oppholdstillatelse. Hvor mange av disse som oppholder seg illegalt i landet er det ingen som vet.

I Sverige har omtrent en tredjedel av innbyggerne utenlandsk bakgrunn, 3,3 millioner. 39 prosent av alle under 44 år har utenlandsk bakgrunn. Da har man ikke regnet med de illegale migrantene eller tredjegenerasjons innvandrere. Bare i 2019 ble det utdelt 120.000 nye oppholdstillatelser.

annonse

Med dette som bakteppe dømmes en forfatter til betinget fengsel, fordi han beskriver situasjonen som en invasjon.

Les også: 25 prosent av franskmennene tror elitene bevisst bruker innvandring for å erstatte folket

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon