Mange ambulanser på plass etter knivangrep i Helsingør. Skjermdump fra video
annonse

Politi og redningstjenester er massivt til stede i forbindelse med en voldshendelse ved en kiosk i Helsingør, Danmark.

Flere skal ha blitt knivstukket og angrepet med balltre. En 37 år gammel mann er anholdt for angrepet. Han skal selv ha meldt seg for politiet. Det var to gjerningsmenn, opplyser lokalavisen Helsingør Dagblad.

Les også: Ung norsk-somalier pågrepet og siktet for grovt ran med kniv (+)

annonse

I alt fire personer skal ha blitt overfalt. Minst to av ofrene skal ha blitt påført stikkskader. En person brakk armen etter å ha blitt slått med balltre. Ofrene skal være utenfor livsfare. Angrepet skjedde rundt kl. 12.00 fredag 24. januar.

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse