Frp-leder Siv Jensen. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
annonse
annonse

Frp-lederen er tydelig på på at noen jobb i utlandet ikke er aktuelt for henne.

Det er i et lengre intervju med Dagbladet den avtroppende finansministeren kommer med denne uttalelsen. Jensen forteller at hun altfor knyttet til familien, slik at en toppjobb i utlandet er uaktuelt for henne.

– Nei, overhodet ikke. Det er helt uinteressant. Jeg har ikke den minste lyst til å flytte ut av Norge. Til det er jeg altfor familiekjær. Jeg tror jeg ville grått meg i søvn hver kveld hvis jeg skulle bodd i utlandet, sier Siv Jensen.

annonse

Les også: Arne Strand: Siv Jensen begikk kuppforsøk

Ubehagelig følelse

Hun forteller også at Frp var villige til å strekke seg langt når det gjaldt å hente hjem IS-barna, men at man satte grensen ved IS-kvinnene.

annonse

Jensen forteller om den ubehagelige følelsen det var å ikke kunne fortelle resten av partiet at de hadde tapt saken om hjemhentelsen av IS-kvinnen, etter lange samtaler med statsministeren.

– Vi hadde mange og lange diskusjoner. Men da beslutningen ble tatt, så måtte jeg bare erkjenne at vi hadde tapt saken. Det var fortvilt å gå med den ubehagsfølelsen av ikke å kunne fortelle partiet mitt om hva som kunne skje.

I konflikt med Venstre

Frp-lederen kan også fortelle om konflikter i regjeringen, spesielt med Venstre, og at Frp ikke utelukker å søke regjeringsmakt igjen under valget i 2021. Men først gleder hun seg til å være opposisjonspolitiker igjen.

– Jeg kjenner på forventningen når ei dør nå lukkes, og ei ny åpnes. Jeg gleder meg virkelig til å ta fatt på arbeidet i Stortinget, avslutter hun.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon