annonse
annonse

I en tale i det danske Folketinget går Tommy Robinson i rette med løgner om ham i mediene, og om venstreradikale krefter som premissleverandører for eliten. 

Tommy Robinson mottok nylig en ytringsfrihetspris fra det danske Trykkefrihedsselskapet. I den forbindelse reiste den britiske aktivisten til Danmark for å ta imot prisen, og for å holde en takketale. Dette fant sted i det danske parlamentet, Folketinget, i København. Et klipp av talen er lagt ut på YouTube.

Tommy Robinson åpner med å minne om at ytringsfrihet og andre friheter ikke har kommet gratis.

annonse

– Millioner har dødd i kamp for det. Det er blitt nedarvet fra tidligere generasjoner, som ofret så mye. Akkurat nå overgir vi våre friheter. På tvers av Europa, mister vi våre friheter. Silicon Valley, alliansen mellom globalister, islamister og ytre venstre fratar oss vår ytringsfrihet. Om du spør folket i Iran om hvordan det er å ikke være fri, om du spør folket i Hong Kong, vi har en gave. Og vi forstår ikke hva det er vi har fått, konstaterer han.

– For meg handler den fundamentale rettigheten om retten til å kritisere ideer. Det er en frihet. Det er et fritt samfunn.

Les også: Tommy Robinson forteller om sitt liv

annonse

Motstander av radikal islam

Robinson leser så opp noen sitater fra noen berømte personer, deriblant Benjamin Franklin, som uttalte at «enhver som vil overkjøre en nasjons frihet, må begynne med å begrenses ytringsfriheten.»

– Jeg er imot radikal islam. Jeg er imot islamisering av min by, av mitt land og av Europa. Jeg har vært tydelig på dette siden starten, forteller Robinson.

– Jeg ble født i 1982, vi hadde én moské, nå er det 35.

Han har vært svært aktiv i debatten som har fulgt de omfattende skandalene i kjølvannet av det britiske politiets håndtering av de pakistanske voldtektsgjengene som har misbrukt jenter over hele landet.

– Jeg har også vært vitne til innvirkningen fra «grooming gangs», vi kaller dem «grooming gangs», det er voldtektsjihad. Det er gjenger med muslimer som tar unge, engelske jenter, torturerer dem, misbruker dem. Hele tiden mens dette pågikk, var jeg vitne til frykt. Jeg så den manglende evnen til å snakke om disse problemene. Jeg så på mens politiet lot det skje, forteller Robinson.

Fabrikkert forbindelse til moskéterror

Tommy Robinson forteller så videre om hvordan media har vinklet saker og fart med grove, åpenbare usannheter om han selv. Han bruker som eksempel en sak omhandlende en demonstrasjon English Defence League (EDL), som han tidligere grunnla, gjennomførte i Birmingham for en tid tilbake. Rasende muslimske gjenger svarte på demonstrasjonen ved å ta til gatene og bruke grov vold mot alle som fremstod som ikke muslimer, forteller Robinson. En ung, britisk gutt ble brutalt banket opp av disse gjengene, og mediene rapporterte at «en fascist fikk juling av antifascister».

annonse

Robinson tar også for seg moskéterroristen Darren Osbourne, som han ble urettmessig knyttet til. Det fremgår av de aktuelle rettsdokumentene at Robinsons navn aldri ble nevnt i den aktuelle rettssaken, og dermed kan man slå fast at medienes påstander om at Robinson i retten ble erklært ansvarlig for radikaliseringen av terroristen var fabrikkerte.

Videre forteller Robinson at han ble utestengt fra Twitter, etter å ha skrevet en post om den enorme overrepresentasjonen av muslimske menn i de rasistiske voldtektsgjengene som har herjet i Storbritannia.

– Tweeten lød: «90 prosent av de dømte i grooming gangs i Storbritannia er muslimske menn, fra en gruppe som kun utgjør 4 prosent (av befolkningen red.anm.)» Det er et faktum. Det er også et faktum vår daværende innenriksminister, som er av pakistansk herkomst og heter Sajid Javid, også har sagt. Det er 2018, og fakta er nå hatprat i Storbritannia.

Facebooks liste

Robinson viser et klipp fra dansk TV, der en reporter stiller en dansk representant for Facebook til veggs for omfattende sensur av Facebook-innlegg omhandlende Robinson. Under dette intervjuet forteller Facebook-representanten at det finnes en liste over personer man ikke tillater at folk støtter offentlig på plattformen, og at denne listen blir laget i samarbeid med eksterne «eksperter». Robinson kan deretter avsløre at en av «ekspertene» som bidro til at han ble utestengt fra Facebook var Mohammed Shafiq, en kjent, muslimsk fundamentalist som har oppfordret til vold mot frafalne og tatt imot hatpredikanter til Storbritannia.

Men det stopper ikke der. Robinson kan også avsløre at en av hovedmennene bak de grufulle overgrepene mot unge jenter i Rotherham nord i England er Mohammed Shafiqs fetter.

– Jeg blir fjernet fra Facebook på grunn av en fullstendig løgn, etter at en ekstremist hadde møter med dem. La oss se hvem som får ha Facebook, sier Robinson, og viser til en Facebook-side tilhørende en annen ekstremistgruppe.

– Det muslimske brorskap. Dette er en terrororganisasjon, ansvarlig for tortur og død, og forfølgelse av mange.

Robinson understreker de sosiale medienes inkonsekvens og partiskhet.

– Dette er kontroll. Dette er å fjerne motstridende stemmer. Dette er å fjerne enhver som understreker problemer som etablissementet har. Terrorister får ha side.

Les også: Facebook: Bevisst strategi å fjerne innlegg der Tommy Robinson er nevnt

annonse

Sammenlignet med krigsforbryter

Robinson viser så et nytt klipp fra TV-intervjuet av den danske Facebook-representanten, som forteller at hans selskap anser Robinson for å være på nivå med den serbiske krigsforbryteren Radko Mladic, som er dømt for folkemord etter konfliktene på Balkan på 90-tallet.

Videre forteller Robinson om press fra myndighetene mot for eksempel YouTube, for å få ham fjernet derfra.

– Dette er fascisme, slår han fast.

Avslutningsvis oppfordrer Robinson til samarbeid og samhold blant populister og andre politisk ukorrekte på tvers av Europa.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon