Illustrasjonsbilde. Foto by Delil SOULEIMAN / AFP
annonse
annonse

Et flertall av det norske folk var for å hente IS kvinnens barn og henne selv hjem. Jeg skjønner ikke hvorfor vi kan bruke flere titalls millioner på hennes barn, men ikke de samme ressursene på andre barn. Er barn av IS-foreldre mer verd enn andre barn?

Nei, selvfølgelig er de ikke det tenker alle, men…

Jeg kan fortelle dere hvorfor «men», årsaken til at så mange vil hjelpe IS kvinnens barn hjem, koste det hva det koste vil, er at journalistene i hovedstrømsmediene vil det slik. De kjører på med propaganda; gråtende mor, sammenligner henne med «tyskertøsene», ung og dum, forelsket seg i feil mann, alle kan gjøre feil, dødssykt barn, og så videre.

annonse

Les også: Australia fratok IS-mor statsborgerskap

Flere titalls millioner er til nå brukt for å få IS-kvinnen og hennes barn hjem, dette samtidig som vi vet at mellom 400 og 1400 norske barn er «dumpet» i utlandet. Mange bryr seg ikke, heller ikke om barnet til hun som ble tatt med over 20 kg kokain i Bolivia i 2008. Barnet vokste opp i fengsel sammen med henne, og ikke en av de politisk korrekte løftet så mye som en finger for å få barnet ut av fengsel.

Årsaken er at den fjerde statsmakt (mediene) ikke brydde seg om dette barnet eller mange andre barn, derfor bryr heller ikke Hvermannsen seg. Sier journalistene i hovedstrøms mediene «hopp», så hopper nesten hele befolkningen.

Barna til IS-kvinnen er selvfølgelig uskyldige, la det være sagt. Man får allikevel si litt om denne kvinnen som pressen prøver å fremstille som en litt dum naiv kaffekoker. Journalistene i Aftenposten, VG, Dagbladet og NRK har en fetish på svenske tilstander, de bare elsker denne utviklingen som motarbeider venstresidens tidligere fanesaker som ytringsfrihet, likeverd, likestilling etc. Jeg vet ikke hvorfor, det har bare klikket for journalistene og venstresiden forøvrig. Ikke alle, det gjelder aldri alle. Jeg eksempelvis, jeg var en del av venstresiden, men ønsker fortsatt likestilling, ytringsfrihet, og så videre.

annonse

Uansett, pressen ønsker å formidle at hun bare var en en litt dum naiv kaffekoker for IS. Denne dama er en del av «scum of the earth», ha det klinkende klart. Hun hadde gladelig latt den tidligere mannen sin brukt barna dine som sexslaver, og hun hadde gladelig sett homser og vantro bli brent levende, og hun ville ha brukt deg som slave. Så tenk litt over det før du blir fristet å være en slik patetisk politisk korrekt person, som unnskylder henne med at «alle kan gjøre feil…»

Jeg leste om en yazidi-kvinne som ble sultet i 3 dager. Så kom IS og serverte henne kjøtt og ris. Etter at hun hadde spist ferdig så sa de som sant var, at det var hennes eget barn hun hadde spist. Hun hadde hatt en baby som IS hadde drept, den var den de serverte henne. De lo da de fortalte henne dette etterpå.

Altså vi snakker om en organisasjon som er så ille at at de får den verste fangevokteren i Auschwitz til å virke som mor Theresa i forhold. Og denne dama var en del av denne organisasjonen. Tenk litt over det før du bagatelliserer hennes handlinger og mener det som den fjerde statsmakt vil du skal mene.

Les også: FrP-topper reagerer på tilskudd til islamske trossamfunn

Du må tenke sjæl! (som Trond Viggo ville ha sagt det).

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon