Kassandra Petsa. Foto: Fremskrittspartiet
annonse

Lokallagsleder Kassandra Petsa i Fauske Frp ønsker å få partiet sitt til å åpent gå ut med støtte til alternative medier. Hun kan nå glede seg over sin første seier i denne kampen.

En resolusjon til støtte for alternative medier, eksemplifisert med Resett, Document og HRS, ble vedtatt i Fauske FrP under lokallagets årsmøte fredag.

Resolusjonen ble enstemmig vedtatt. Nå er neste steg fylkesårsmøtet i Nordland Frp, og derfra er målet å få tatt den med til landsmøtet, sier Petsa til Resett. 

annonse

«Fremskrittspartiet skal være en trofast støttespiller til alternative medier. FrP er partiet som virkelig har fått kjenne på hvordan massemedia favoriserer enkelte partier, meninger og saker. Med bakgrunn i dette, i tillegg til at vi har programfestet at vi ønsker en fri og uavhengig presse som forutsetning for demokratiet, ytringsfriheten og rettsstaten, anses det som naturlig at FrP skal være en trofast støttespiller til alternative medier», heter det i resolusjonen.

Les også: Frp-topp raser mot Krf og Venstre: – Det sier mye om hvor ekstreme de er

Trekker frem Resett  

annonse

Petsa påpeker at Resett har vært utsatt for annonseboikott, og at «profilerte samfunnsdebattanter over hele spekteret har tillagt dem standpunkter, verdier og meninger de ikke ønsker assosieres med». Hun vektlegger også at Frp selv har stått i hardt vær når de har fremmet saker andre ikke har våget å snakke om. 

Jeg mener det er viktig at vi støtter opp om alternative medier. Det er veldig trist når stortingsrepresentanter går i svertekampanje mot Resett. Dere blir tillagt meninger, standpunkter og verdier på feil grunnlag fordi dere tør der andre tier, og dere får ufortjent dårlig behandling av massemedia. Dette har Frp også vært utsatt for, sier hun og legger til: 

Dere graver opp de rette sakene som massemedia ikke setter fokus på, for eksempel situasjonen i Sverige.

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse