Illustrasjonsbilde. Foto: Kyrre Lien / SCANPIX
annonse
annonse

Kringsatt av fiender er det på tide at vi hvite halvgamle menn som har ødelagt verden tar et steg frem. Vi bør begå kollektivt selvmord. La det bli en bevegelse som topper #Metoo. 2020 kan gå inn i historiebøkene som #Whitesuicide. Er du med?

Jeg hater meg selv. Klarer ikke mer. Den eneste grunnen til at jeg ikke tar livet mitt i dag er fordi jeg håper at flere av dere som er like dårlige som meg kan bli med i bevegelsen. Kanskje vi sammen kan slette oss fra jordens overflate? Det hadde vært noe å gi til ettertiden!

Les også: Da eugenikk var amerikansk folkesport (+)

annonse

Slik kan vi redde verden. For da må ikke de som i dag bruker tid og energi på identitetspolitikk lenger kjempe mot oss. De kan heller bruke kreftene på å gjøre verden bedre. Noe vi ikke har forståelse for.

Jeg har tenkt litt på det praktiske. Min første ide var å reise til Grand Canyon. Ha en kort seremoni der, for så å løpe utfor stupet, som lemen. Jeg først. Bare å håpe at dere følger etter. Grand Canyon er stort nok til å romme alle deplorable-menn i «riktig» aldergruppe. Jeg har regnet på det matematiske aspektet. Og de fleste deplorables bor jo allerede i USA. Da sparer vi samtidig miljøet for unødige flyreiser.

Jeg ser for meg et siste måltid på kanten av stupet. Langbord på langbord der veganske retter blir servert av militante feminister. Desserten er stupet. En siste mulighet til å føle adrenalinet flomme.

Før vi stuper må vi underskrive på at vi testamenter alt vi eier til den verdensomspennende gode og sosialistiske bevegelsen som nå heldigvis er støttet av de fleste partier i Vesten. Det er et enkelt dokument. En underskrift og familien din er endelig en del av den demokratiske strukturen som skal forme fremtiden.

annonse

Jeg har gjort litt arbeid på bakrommet. Mange menn ser på dette som en faktisk mulighet til å redde verden. En miljøtenketank i USA sa med en gang at dette var selve løsningen. De argumenterte for at sperm kunne spares på is. Det var ikke var noe problem, for kvinner er såpass kyniske og fremtidstenkende at de nok ville ronke ut nok spermier på en nedfryst sædbank til at menneskeheten kan fortsette å eksistere. Og dessverre vil nok noen av babyene være menn. Men de kan brukes for det de er verdt i fremtiden.

Les også: Jeg er forbannet på mediene!

Jeg tok saken til Norge, spurte Rune Berglund Steen, leder for Antirasistisk senter, om han ville løpe utfor stupet med oss. Han forble stille i sin hvite kropp som pushet femti. Etter stillheten argumenterte jeg for at dette kunne bli noe som satte nasjonen Norge på kartet. For både Jostedalsbreen, som nok smelter het ned til sommeren, og Mjøsa, som heller ikke kan fylles lenge med dagens miljøpolitikk, vel de er faktisk dype nok til å bli likgård for alle verdens hvite menn. Welcome to Jostedalsbreen …

Sissel Kyrkjebø kunne synge en nykomponert sang mens vi løper utfor Mjøsa eller breen i fjellene, begge er uansett bare et krater innen vi får fløyet alle hvite menn i aldersgruppen inn i Norge.

Dette er bare en enkel appell til dine følelser. Du må selv ta valget. Men nå er det i hvert fall en offisiell bevegelse. Og velkommen skal du være, du hvite mann som pusher 50!

annonse

#Whitesuicide 2020

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon