Sjømatmarkedet i Wuhan, der det også ble solgt ville dyr, er stengt etter virusutbruddet. Foto: AP / NTB scanpix
annonse
annonse

Ifølge det som angivelig er en sykepleier i Wuhan er langt flere kinesere syke enn det offisielle kilder har rapportert. 

I en video på Twitter insisterer en sykepleier i Wuhan i Kina på at 90 000 personer i Kina er infisert av coronaviruset. Dette er langt flere enn 1975, som er det antallet syke kinesiske myndigheter har oppgitt.

Videoen viser en kvinnelig sykepleier med maske og annet smittevern, som forteller at hun befinner seg i Wuhan, der utbruddet av coronaviruset startet.

annonse


– Jeg er her for å fortelle sannheten, sier hun.

Les også: Kina forbyr handel med ville dyr

– Akkurat nå, i Hubei-provinsen, inkludert Wuhan-området, til og med i Kina, har 90 000 mennesker blitt infisert av et coronavirus.

annonse

Hun utdyper ikke hvordan hun har kommet frem til denne konstateringen. Hennes identitet er heller ikke bekreftet, men videoen skal allerede være sett mer enn to millioner ganger.

Det har også figurert andre videoer der man kan se døde kropper tildekket med laken i liggende i sykehuskorridorer, ifølge New York Post.

I denne videoen går Chris Martenson (PhD) gjennom hva som er kjent om viruset så langt. Har hevder myndighetene underkommuniserer alvoret.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon