Byrådsleder Roger Valhammer på Arbeiderpartiets valgvake på Landmark , Rasmus Meyers alle 5. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
annonse
annonse

Det er politisk sirkus i Bergen, men av det moralsk forkastelige slaget. Da bystyreflertallet fremmet et mistillitsforslag mot den tidligere AUF- og Palestina-aktivisten, skolebyråd Linn Kristin Engø (Ap) for særdeles slett arbeid i skandale-saken om skole-appen Vigilo, da truet  byrådsleder Roger Valhammer (Ap) med at hele byrådet ville gå av.

Da tentes et håp blant tusenvis av bergensere at vi skulle bli kvitt Arbeiderpartiet med sine røde venner, fanatikerne MDG – og rævdilterne Venstre og KrF. Sistnevnte selger som kjent sjela si så lenge de får utøve makt.

Men nei da. På pressekonferansen (27.1.2020) er det klart for et velregissert media-show. Linn Kristin Engø hevder at hun og Valhammer «har krangla hele helgen» – siden han mente at hun ikke skulle trekke seg, og hun det motsatte. For å sørge for at Arbeiderpartiet fremdeles skal styre i Bergen påstår Engø at hun trekker seg for å beskytte Bergen mot kreftene i  Høyre, FrP og FNB.

annonse

Roger Valhammer hadde selvfølgelig aldri planer om å gi fra seg makten. Det hele blir nærmest komisk når byrådslederen hevder at Linn Kristin Engø er en av landets beste politikere – og en Norge kan vente mye stort fra i årene fremover.

Jeg har sagt det før, og gjentar det gjerne. Det er faktisk stuerent å sterkt mislike alt som lukter av både Arbeiderpartiet og det hjernevaskede AUF. Minner om at avgåtte skolebyråd Engø dro til Palestina som AUF-aktivist, hvor hun lot seg fotografere foran bilder av palestinske terrorister som hadde utført terror mot jøder i Israel (AUF-tur 2014).

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon