Skjermbilde Insider FEM
annonse
annonse

Shurika Hansen er kommentator i Resett og også redaktør for Xstra. Men hun er også engasjert i kampen mot sosial kontroll og nestleder i Sekulær Allianse. 

For ikke å glemme at hun er styreleder i Ytringsfrihetsforbundet.

Men denne uken er hun aktuell i en dokumentar kalt «Ærbar nok» over to deler som går på Insider FEM

annonse

Kanalen beskriver dokumentaren på denne måten:

«I Norge blir hvert år over 200 unge kvinner med utenlandske foreldre utsatt for æres-relaterte overgrep. Milda møter en kvinne som har brutt helt med familien og lever i skjul med ny identitet, etter at hun ble utsatt for vold og trusler om tvangsekteskap fra sin egen familie. Milda møter også Shurika Hansen som har egne erfaringer med sosialt press, og som aktivt kjemper mot æres-relaterte overgrep. Hun har nå fått en henvendelse fra en jente som blir holdt på en koranskole i utlandet mot sin vilje. Shurika vil gjerne hjelpe, men det er ikke så lett.»

Ærbar nok – del 2 blir tilgjengelig på Dplay torsdag 6. februar.

annonse

Episode 1 blir tilgjengelig på Dplay gratis kl 18:00 neste torsdag 6. februar, mens den sendes på lineær-tv på FEM torsdag 6. februar kl 21:30 og på TVN kl 22:30.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon