Resett opplever kraftig vekst i antall lesere. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
annonse
annonse

Oppgangen i antall lesere fortsetter for Resett. I januar 2020 hadde vi besøk av 689 000 unike brukere. Det var en 38 prosent oppgang fra januar 2019.

Vi har hatt over 500 000 unike brukere hver måned helt siden august 2019. Også i desember var vi over 600 000 unike brukere. I januar hadde vi flere dager med over 60 000 unike brukere hver dag. Også over de siste tre måneder (nov-jan) er vi opp 38 % år over år.

Skjermbilde Google Analytics jan 2019 – jan 2020

 

annonse

Vi tror fortsatt det er et betydelig potensial for fortsatt leservekst. Resett blir fortsatt utsatt for en svertekampanje i de andre mediene, noe som skyver prospektive lesere vekk. Et eksempel er Nettavisens redaktør Gunnar Stavrum som nylig omtalte oss helt uten relevans for hva kommentaren dreide seg om som «det innvandringskritiske nettstedet Resett».

VG og andre bedriver samme taktikk. Det er åpenbart fordi de er redde for konkurransen fra Resett og ikke skyr det å etterlate falske inntrykk for å oppnå det de vil. Men det overrasker oss ikke.

Les også: BT fremstiller meg som en reinspikka rasist

Veksten vi har i antall lesere bekrefter at de som faktisk har initiativ til å undersøke selv hva som skrives, finner det vi skriver interessant nok til at mange ønsker å komme tilbake. For hele 2019 var vi det sjette mest delte nyhetsmediet på sosiale medier i Norge.

Selv om vi er glade for veksten på 38 prosent, er vi ikke fornøyd før vi når enda høyere opp i antallet daglige lesere. Den ambisjonen gir oss også et incentiv til å bli enda bedre enn vi er i dag.

Vi håper også at dere som er en del av den stadig økende skaren av lesere blir med å finansier oss. Vi gikk på et nytt underskudd i 2019, men denne gang bare drøyt 700 000 kr. Inntektene våre ble nesten doblet sammenlignet med 2018. Det er derfor ikke så mye som skal til før vi går i pluss, og vi tror faktisk at 2020 er året det skjer.

Vi håper derfor dere tegner eller fornyer abonnementet deres, og/eller at dere finner rom for å donere til oss på andre måter. Simpelthen bare det å lese oss oftere enn før, er også en måte å hjelpe på. Med så mange lesere burde vi til slutt bli kontaktet av annonsører som ser muligheten av å nå svært mange lesere til en brøkdel av kostnaden ved å annonsere i de andre avisene.

Vipps 124526

Bankoverføring 1503.94.12826

annonse

SMS “Resett” (200,- en gang) eller SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) eller “Resett Fast 20” (20,- pr. mnd.) til 2474.

Her kan du kjøpe boken om hvordan Resett ble til. Tilgjengelig også som eBok.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon