Shurika Hansen. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
annonse
annonse

Resett har fra dag en blitt møtt med hard kritikk av meningsmotstandere.

Noe av kritikken var selvsagt berettiget, men det er også en del kritikk som er bygd på føleri, synsing og behov for posisjonering. Brunbeisingen har til tider vært belastende for de ansatte, og det ser ikke ut til å være mange der ute som oppriktig klarer å tenke logisk i et samfunn der vi blir mer og mer polariserte. Det er derfor lettere å ty til boikott, sanksjoner og rasismeanklager. Noe som ser ut til å være venstresidens fremste våpen.

Kritikken fra øvrig norsk presse og ulike samfunnsdebattanter, ulike politikere og venstreorienterte aktivister er dermed skadelige, regelrette løgner. Hvem det skader fremover er ikke godt å si, men det blir ikke Resett. Høyres nestleder Jan Tore Sanner mente for eksempel i fjor at politiet måtte etterforsker Resetts kommentarfelt for hatefulle ytringer. Politiet måtte med andre ord bruke ressurser på om Resett brøt loven i sitt kommentarfelt. Dette ble aldri en sak, og de tre forskerne har nå kommet frem til at Resetts kommentarfelt ikke skiller seg vesentlig fra det man finner i andre medier.

annonse

Les også: Advokat Jon Wessel-Aas kaller Resett-lesere «kloakkrotter»

Forskere hevder i ny bok at kommentarene på Resett «ikke er grovere enn det som mange andre medier tillater i sine kommentarfelt,» skriver Klassekampen.

Forskerne bygger sine svar på vitenskap og objektive fakta, og ikke politisk aktivisme slik veldig mange har gjort.

annonse

Er vi ikke kloakkrotter likevel?

Forskernes funn kan anses som anerkjennelse av Resett som en redelig og ærlig mediebedrift. En systematisk gjennomgang av Resetts kommentarfelt og artikler gjennom hele tiden hadde også konkludert med at Resett forsøker etter beste evne å holde moralsk og intellektuell standard.

Les også: Resett opp 38 prosent: Nesten 700.000 unike lesere i januar!

Kommentarfelt er nøye overvåket, og alt som strider mot norsk lov blir fjernet øyeblikkelig. Og det er sjeldent at vi må ty til utestengelser siden mangfoldet i Resetts kommentarfelt både klarer å kommunisere intellektuelt og uten angrep. Det er likevel påfallende hvordan mange aktivister flagger med hvor ille kommentarfeltet er og bruker det til å føre svertekampanjer.

Nytt år, nye muligheter
Nå er det nye tider, og med den betydelige leserveksten Resett har hatt til tross for svertekampanjer i de andre mediene, så har Resett nådd opp til mange nye og gamle lesere. Falske inntrykk og negativt fokus på Resett fra de andre mediene vil ikke lenger ha en injurierende effekt. De svekker bare sitt eget omdømme, og det tror jeg blir mer og mer synlig for det norske folk tiden fremover.

Er du en individualist som våger å tenke selv? Les og skap deg et inntrykk av Resett, istedenfor å tro blind på hva andre mener. På den måten kan du selv påvirke din egen virkelighetsforståelse uten å være en del av saueflokken. Resett er tross alt det sjette mest delte nyhetsmediet på sosiale medier i Norge, og det sier sitt.

Vi setter veldig pris på om du vil støtte Resett økonomisk ved å tegne abonnement eller donere på andre måter.

Vipps 124526.

annonse

Bankoverføring 1503.94.12826

SMS “Resett” (200,- en gang) eller SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) eller “Resett fast 20” (20,- pr. mnd.) til 2474.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon