Disse mennene er tiltalt for "grooming" i Huddersfield 2018. Foto: UK Police
annonse
annonse

Det blir tydeligere og tydeligere at flerkultur ikke fungerer.

I VG 26. januar ​skriver Bård Larsen​ om den pågående opprullingen av de forferdelige grooming-skandalene i Storbritannia, der tusenvis av jenter, de fleste hvite og noen sikher, ble systematisk misbrukt av hovedsakelig pakistanske​ gjerningsmenn gjennom flere tiår, uten at myndighetene grep inn. Han tar opp hvordan politisk korrekthet og venstresidens identitetspolitikk har mye av skylden for at myndighetene så en annen vei: Politiet, sosialvesenet og mediene lot være å ta tak i det fordi de ikke ville bli beskyldt for rasisme, og fordi muslimer har høyere «offerstatus» i venstresidens offerhierarki enn hvite jenter.

Les også: Katie Hopkins: Politiet jakter på meg fordi jeg skrev om «grooming gangs»

annonse

Larsen nevner ikke at gjerningsmennene ​bevisst gikk etter hvite jenter​, eller at rapporter bekrefter at politiet fryktet «etnisk uro» om de startet etterforskning. Politiet var altså klar over hvor skjørt det multikulturelle prosjektet er, og var villige til å ofre barn på dets alter.

Hvor langt makthaverne i Storbritannia var villige til å gå for å legge lokk på dette, fikk jeg merke på kroppen da jeg engasjerte meg mot disse sakene under et lengre opphold i Storbritannia i 2017 og 2018. Den patriotiske ungdomsorganisasjonen Generasjon Identitet, som jeg var involvert i, forsøkte å ​rette oppmerksomhet​ mot myndighetenes svik. Vi ble systematisk motarbeidet. Saker vi delte på Facebook ble sensurert, til slutt ​ble alle sidene våre stengt​ og jeg ble slettet fra Facebook. Jeg fikk også oppleve hvordan organisasjonen ble stemplet som «høyreekstrem». Etter å ha hjulpet til med å organisere en konferanse for bevegelsen, ble jeg kastet ut av landet.

Mine erfaringer fra Storbritannia viser hvordan ytringsfrihet og multikulturalisme vanskelig lar seg forene. Denne samfunnsmodellen skaper så store indre spenninger at myndighetene ser seg nødt til å strupe ytringsfriheten for å prøve å få det stadig mer fragmenterte etniske og kulturelle lappeteppet til å holde sammen. Vi ser lignende tendenser her i Norge. Ytringsfriheten strammes inn for å få bukt med «hatprat», som får en stadig videre definisjon.

annonse

Det store spørsmålet vi nordmenn må stille oss selv nå, er om vi ønsker å prøve flerkultur litt til, mens vi sakte beveger oss mot svenske og britiske tilstander, eller om vi skal ta lærdom av samtlige multikulturelle eksperiment i historien og anerkjenne at dette aldri kommer til å fungere.

VG ville ikke trykke dette innlegget.

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon