Foto: Faksimile fra Samhällsnytt.
annonse
annonse

Nettavisen Samhällsnytt har publisert et videoklipp fra det som fremstår som et massesslagsmål mellom innvandrere og svensker på Burger King i Uppsala i Sverige. 

Bråket fant sted klokken 23:30 lørdag kveld. I videoklippet kan man se at en av innvandrerne tar frem en knivlignende gjenstand, som han stikker svenskene med.

– Det er innvandrerne som angriper svenskene, og som man ser på filmen så stikker de med kniv, sier en kilde til Samhällsnytt. 

annonse

– Vi jobber videre i utredningen med etterforskningsgrep, men akkurat nå er det ingen som er pågrepet for forholdet, sier Frida Noaksson fra politiet til Expressen. 

Les også: Video: Innvandrerelever slåss i svensk klasserom

annonse

Uklart motiv

Politiet ønsker foreløpig ikke å oppgi hva som var motivet for slagsmålet. Det hele medførte at to menn, en på 30 år og en annen på 28, ble knivstukket i ryggen. Skadene skal ikke være livstruende. 

I midten av desember kunne Samhällsnytt rapportere at den tidligere rolige universitetsbyen Uppsala har gått forbi Malmö hva gjelder kriminalitet og utrygghet. 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon