Kniver i alle slags størrelser og fasonger blir beslaglagt av politiet. (Foto:Jon Eeg, NTB Pluss)
annonse
annonse

I Ski, et lille tettsted straks utenfor Oslo by, opplever man, som andre steder i hovedstadsområdet, en økning i antall voldsepisoder. 

Politiet i Follo og Østfold, Øst politidistrikt, skriver på Facebook at i det siste har det vært flere slåsskamper og uroligheter i Ski sentrum.

Les også: Tenåring truet med kniv på Lørenskog – kom hjem med oppkuttet jakke

annonse

De har også fått en del tips om noen ungdommer som bærer våpen. Av den grunn la politiet inn en ekstra innsats i helgen. Da beslagla de fem kniver, et knokejern, og hele syv personer ble anmeldt for bruk/besittelse av narkotika. Videre ble tre personer bortvist fra sentrum, og to måtte tilbringe natten i arresten.

Les også: Oslo-politiet melder om knivhendelser annenhver dag

Det lokale politiet skriver på Facebook at de ønsker et Ski sentrum som skal være et hyggelig og trygt sted for alle. For å oppnå det må de fortsette å holde et øye med folk i området, og de vil også minne publikum om at det er forbudt å ta med våpengjenstander ut på byen. De som bryter forbudet risikerer bøter på opptil 12000 kr.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon