annonse
annonse

SAS ble beskyldt for multikulturalistisk propaganda etter publiseringen av en ny reklamefilm. Nå har de fjernet den fra YouTube.

En reklamefilm SAS publiserte på YouTube mandag kveld ble flittig delt i sosiale medier, der den fikk hard medfart, ettersom flyselskapet i filmen slo fast det det ikke finnes noe skandinavisk kultur, og at alle kulturuttrykk i Skandinavia har kommet utenfra.

Ingen skandinavisk kultur

annonse

Budskapet i videoen var tydelig. Det finnes ingen skandinavisk kultur. Høy innvandring og drastiske demografiske endringer ble fremstilt som naturlige og positive.

– På en måte ble Skandinavia bragt hit bit for bit, av hverdagslige folk som fant det beste i vårt hjem, vekk fra sitt hjem, het det i den slettede reklamefilmen.

Det konstateres at det finnes «absolutt ingenting» som er skandinavisk. Flere kulturuttrykk og oppfinnelser dras frem, og det blir hevdet at alle disse, slik vi kjenner dem, ikke kommer herfra overhodet.

annonse

En person med et afrikansk utseende påberopte seg også å stamme fra vikinger. 

Les også: Hvordan bli kvitt Gillette – as stupid as it gets

Massiv kritikk

Reklamefilmen fikk en svært kjølig mottagelse. Tirsdag kveld, en stund før videoen ble fjernet, så liker/misliker-ratioen på YouTube slik ut: 

I kommentarfeltet var fordømmelsen av SAS unison. Flere skriver at de ikke vil fly med selskapet. Andre oppfordrer skandinaver til å være stolte av sin kultur.

– Bare fordi du tar noen konsepter og forbedrer dem, betyr ikke det at du ikke har noen som er typisk skandinavisk, skrev en.

– Det finnes ingen japanere. Det finnes ingen svensker. Ingen skandinaver. Vi er alle en, ifølge globalistene, skrev en annen.

annonse

Før SAS rakk å fjerne videoen fra sin YouTube-kanal, ble den snappet opp og lagt ut av en annen bruker.

 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon