Foto: AP/NTB scanpix
annonse
annonse

En mistenkt kriminell mann som nylig ble hentet hjem fra Thailand til Storbritannia, har kollapset. Kaos har brutt ut i fengselet mannen er innsatt i, og tjenestepersoner frykter coronavirus.

En britisk mann ved navn Mark Rumble, som ble hentet hjem fra Thailand under mistanke av at han kan ha solgt narkotiske stoffer, har kollapset i et britisk fengsel. Det fryktes at mannen har pådratt seg det dødelige coronaviruset, som for tiden herjer i Kina og nabolandene. Det rapporterer The Sun.

Mark Ruble, som er siktet for å ha solgt ulovlige rusmidler, ble hentet hjem til Storbritannia 27. januar, og kollapset i cellen sin i Bullingdon fengsel i Oxfordshire, bare noen dager etter å ha ankommet hjemlandet.

annonse

Les også: Amerikansk senator med skremmende advarsel om coronaviruset

Stengte av fløy

Ruble ble sammen med sin cellekamerat sendt til et sykehus i nærheten for å testes for coronavirus. The Sun rapporterer at kaos skal ha brutt ut i fengselet etter Rubles kollaps, da hundrevis av de innsatte er sperret inne i sine celler, samtidig som en hel fløy i fengselet er blitt stengt av.

annonse

– Fengselet har vært i panikkmodus siden den første personen kollapset, sier en kilde fra Bullingdon fengsel.

– Flere hundre innsatte i C-fløyen er i lockdown og kan ikke forlate sine celler. Et fengsel er omtrent det verste stedet for ethvert utbrudd, fordi alle bor så nære hverandre.

Ingen reiserestriksjoner

Thailand har hittill hatt 33 registrerte tilfeller av coronaviruset, men har likevel ikke lagt restriksjoner på innreise fra Kina, der det fryktede coronaviruset har spredt seg fra Wuhan i Hubei-provinsen.

En tjenesteperson i Thailands fengselsmyndigheter har fortalt The Standard at Mark Ruble skal ha blitt testet for coronavirus før han ble hentet tilbake til Storbritannia, og at han skal ha vært frisk etter deres vurderinger.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon