Illustrasjonsbilde. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
annonse
annonse

Dette er en nyhetsoversikt fra Resett, med de viktigste hendelser innenriks. Dette er foreløpig en beta-versjon av et nytt konsept.


00:33 NTB skriver: Brannvesenet slokket natt til fredag en brann som var blitt påsatt under en bil i Sannergata i Oslo.

– Noen hadde tent på noe bak eller delvis under bilen så alt tyder på at brannen var påsatt. Skadeomfanget på bilen er foreløpig litt uklart, sier operasjonsleder Per Ivar Iversen i Oslo politidistrikt til NTB.

annonse

20:01 NTB skriver: En mann i 40-årene er pågrepet etter en trusselsituasjon på Blå Kors Sør Rehabilitering i Arendal. Han hadde skutt og ødelagt et vindu på institusjonen.

– Vi fikk melding om at de ansatte ved institusjonen hadde hørt et smell. Det er snakk om et skudd med et ikke-grovkalibret våpen, sier operasjonsleder Eivind Formo i Agder politidistrikt sier til Agderposten.


19:01 NTB skriver: Spesialenheten for politisaker har startet etterforskning etter at en 57 år gammel iraker døde på politiets utlendingsinternat på Trandum.

annonse

Dødsfallet skjedde i oktober, men skal ikke ha blitt varslet til Statens helsetilsyn, noe Pasient- og brukerombudet i Oslo og Akershus mener er i strid med meldeplikten ved uventede dødsfall og alvorlige hendelser.


18:24 NTB skriver: En elev ved Kongerød ungdomsskole i Skien døde torsdag på Rikshospitalet på grunn av komplikasjoner av vanlig influensa.

– Men det hender av og til i vanlige influensasesonger. Det er ingen grunn til å forholde seg annerledes enn til de generelle rådene vi gir, sier han og understreker at man må være nøye med håndhygienen.


18:08 NTB skriver: En mann mistet torsdag livet i en arbeidsulykke i Alversund i Nordhordland.

Politiet fikk klokken 15.07 melding om en fallulykke der en mann hadde falt ned omkring fire meter fra et bygg.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon