- Resett - https://resett.no -

Rælingen Frp vedtok støtte til Resett og alternative medier, også Arendal Frp følger opp

Illustrasjonsfoto: Håkon Mosvold Larsen / ScanpixFoto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix

Følger etter Fauske og Froland. Nå kan saken havne på partiets landsmøte.

«Fremskrittspartiet skal være en trofast støttespiller til alternative medier. FrP er partiet som virkelig har fått kjenne på hvordan massemedia favoriserer enkelte partier, meninger og saker. Med bakgrunn i dette, i tillegg til at vi har programfestet at vi ønsker en fri og uavhengig presse som forutsetning for demokratiet, ytringsfriheten og rettsstaten, anses det som naturlig at FrP skal være en trofast støttespiller til alternative medier», heter det i resolusjonen som nå er vedtatt av tre lokallag i Fremskrittspartiet.

Først ute var Fauske Frp. Deretter fulgte Froland og nå har Rælingen Frp vedtatt samme resolusjon.

annonse

Lokallag i Frp vedtok resolusjon til støtte for Resett og nye medier: – Dere graver opp de rette sakene [1]

– Bakgrunnen for resolusjonen er at vi mener de alternative mediene, som blant annet Resett, er et positivt bidrag til meningsmangfoldet, og får frem andre typer saker og vinklinger enn det de tradisjonelle mediene prioriterer. Vi mener det fortjener ros og bør fremheves, sier Mona Baashus, som er leder Rælingen FrP

– Tror du dette er et kontroversiell standpunkt innad i Frp?

annonse

– Vi håper ikke det er et kontroversielt standpunkt innad i FrP, men det vil alltid kunne være noen som er uenige. Men jeg tror det er god støtte for de alternative mediene i FrP, sier Baashus.

– Er dette noe du mener også landsmøtet bør vedta?

– I og med at vi sender inn en resolusjon er det i et håp om at den tas opp og blir vedtatt på landsmøtet. Dette er en resolusjon til fylkesårsmøtet i Viken, så den må i så fall realitetsbehandles der, før den eventuelt sendes videre til landsmøtet.

Oppdatert 14. feb: Resett får opplyst fra lokallagsleder Maurith Julie Fagerland at også Arendal Frp har vedtatt en tilsvarende resolusjon som Fauske, Froland og Rælingen.

Les også: Froland FrP følger Fauske FrP med støtte til Resett og alternative medier [2]

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474