Illustrassjonsbilde. Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix
annonse
annonse

Et fjerde lokallag i Frp vedtar støtteresolusjon for alternative medier, i forkant av partiets landsmøte i mai. 

Arendal Frp vedtok mandag kveld en resolusjon til støtte for Resett og alternative medier. Dermed følger de etter Fauske, Froland og Rælingen Frp, som alle har vedtatt liknende resolusjoner i forkant av Frps landsmøte i mai.

Les også: Arendalsuka: Toppkandidat fra SV forsøkte å kaste ut Frp-ere fra stand-up show

annonse

Det formidler leder Maurith Fagerland i Arendal Frp til Resett.

Resolusjonen fra Arendal Frp lyder slik:

«Fremskrittspartiet skal være trofast støttespiller til alternative medier FrP er partiet som virkelig har fått kjenne på hvordan massemedia favoriserer enkelte partier, meninger og saker. Med bakgrunn i dette, i tillegg til at vi har programfestet at vi ønsker en fri og uavhengig presse som forutsetning for demokratiet, ytringsfriheten og rettsstaten, anses det som naturlig at FrP skal være en trofast støttespiller til alternative medier.

annonse

Eksempler på alternative medier er Rights, Document og Resett.

Sistnevnte har vært spesielt utsatt for negativ omtale og blitt forsøkt kneblet den siste tiden. De har blitt svartelistet av flere annonsører og profilerte samfunnsdebattanter over hele spekteret har tillagt dem standpunkter, verdier og meninger de ikke ønsker assosieres med, kun fordi de de tør der andre tier. Dette er også en behandling som vi i FrP har fått kjenne på i mange år.

Les også: Ansatte i Arendal kommune får burkaforbud

Arendal FrP ønsker at FrPs ledelse og representanter aktivt skal støtte opp under alternative medier. Dette fordi disse belyser viktige problemstillinger som Frp er opptatt av og som andre ikke tør å konfrontere, og ikke minst er de et viktig bidrag til demokratiet og ytringsfriheten.»

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon