Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) og byråd for miljø og samferdsel Lan Marie Berg (MDG) må se at forspranget til de rødgrønne i Oslo krymper på nyeste måling fra TV 2. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) og byråd for miljø og samferdsel Lan Marie Berg (MDG). Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
annonse
annonse

Fylkesleder i Oslo Frp, Tone Ims Larssen, vil anmelde Lan Marie Berg og Raymond Johansen for brudd på arbeidsmiljøloven.

– Jeg vil levere anmeldelsen til Oslo politidistrikt lørdag. Jeg velger å politianmelde Lan Marie Berg og Raymond Johansen på bakgrunn av alle bruddene på arbeidsmiljøloven som har blitt gjort fra 2016 og fram til i dag, sier Tone Ims Larssen til Dagbladet.

Artikkelen fortsetter under

annonse

Lan Marie Berg trues med mistillit etter krass kritikk

Lan Marie Berg er sykmeldt og lar byrådsleder Raymond Johansen svare på begges vegne. Han avfeier anmeldelsen og sier det er bare et forsøk på å skape oppmerksomhet.

– Politianmeldelse av politiske kollegaer, staten, kommunen og organisasjoner har vært en vanlig metode for Frp-politikere for å skape oppmerksomhet og omtale.

annonse

Han sier at det er ikke lenge siden Carl I. Hagen politianmeldte en av byrådene i en annen sak.

– Sånn sett er det ikke så overraskende at Frp vil bruke enda mer av politiets ressurser på å anmelde kollegaer i politikken.

Les også: PwC-rapport øker presset på Lan Marie Berg

NRK har i en rekke artikler rettet søkelyset mot brudd på arbeidsmiljøloven i Oslo kommune. Så langt viser kartleggingen at det har funnet sted opptil 250 000 brudd på lovverket.

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon