- Resett - https://resett.no -

Frp-politiker politianmelder Lan Marie Berg og Raymond Johansen

Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) og byråd for miljø og samferdsel Lan Marie Berg (MDG) må se at forspranget til de rødgrønne i Oslo krymper på nyeste måling fra TV 2. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Fylkesleder i Oslo Frp, Tone Ims Larssen, vil anmelde Lan Marie Berg og Raymond Johansen for brudd på arbeidsmiljøloven.

– Jeg vil levere anmeldelsen til Oslo politidistrikt lørdag. Jeg velger å politianmelde Lan Marie Berg og Raymond Johansen på bakgrunn av alle bruddene på arbeidsmiljøloven som har blitt gjort fra 2016 og fram til i dag, sier Tone Ims Larssen til Dagbladet [1].

Artikkelen fortsetter under

annonse

Lan Marie Berg trues med mistillit etter krass kritikk [2]

Lan Marie Berg er sykmeldt og lar byrådsleder Raymond Johansen svare på begges vegne. Han avfeier anmeldelsen og sier det er bare et forsøk på å skape oppmerksomhet.

– Politianmeldelse av politiske kollegaer, staten, kommunen og organisasjoner har vært en vanlig metode for Frp-politikere for å skape oppmerksomhet og omtale.

annonse

Han sier at det er ikke lenge siden Carl I. Hagen politianmeldte en av byrådene i en annen sak.

– Sånn sett er det ikke så overraskende at Frp vil bruke enda mer av politiets ressurser på å anmelde kollegaer i politikken.

Les også: PwC-rapport øker presset på Lan Marie Berg [3]

NRK har i en rekke artikler rettet søkelyset mot brudd på arbeidsmiljøloven i Oslo kommune. Så langt viser kartleggingen at det har funnet sted opptil 250 000 brudd på lovverket.

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474