Foto: Fra Facebookgruppen Folkeopprøret mot klimahysteriet.
annonse

Mannen som startet det hele heter Knut Amundsen. Han er 68 år gammel og nylig pensjonert.

Han har jobbet i transportbransjen i en mannsalder. For ti år siden ble han interessert i klimapolitikk. Han har familie og fire barnebarn, og er en meget engasjert bergenser.

Knut forteller Resett at han ønsker å registrere gruppen som en organisasjon. Flere har tilbudt seg å komme med økonomisk støtte, men Knut har hittil takket nei. For han må få det hele inn i organiserte former, og ønsker ingen sammenblanding mellom privatøkonomi og denne gruppen.

annonse

Omorganisering

Om den voldsomme veksten av medlemmer sier Knut følgende:

– Vi må omorganisere, og kreve en form for innmelding. Det er mulig at vi dermed mister mange medlemmer, kanskje må vi starte på nytt med ti tusen medlemmer. Men dette er den eneste måten vi kan bygge en organisasjon som kan få økonomisk støtte på en skikkelig måte.

annonse

Les også: Folkeopprøret mot klimahysteriet har nådd 45 000 medlemmer

Forbilder

Knut fremhever enkelte personer som forbilder, og nevner den norsk-amerikanske fysikeren Nobelprisvinneren Ivar Giæver, og den svenske vitenskapsmannen Lars Bern, som er kjent fra en rekke programmer på Swebb-TV.

Knut kan også fortelle at han har opplevd konflikter med venner og familie som følge av sitt engasjement. Men han har ikke tenkt å gi opp. Som han sier:

– Vi kunne gjerne brukt mye penger på å rydde opp i naturen, og drevet med tradisjonelt miljøvern. Men de politiske valgene blir helt feil.

annonse

Enorm vekst

I skrivende stund har Facebookgruppen «Folkeopprøret mot klimahysteriet» nådd 70 000 medlemmer. Gruppen har fortsatt ikke eksistert mer enn i ni dager.

Her kan du se og høre Lars Bern, som har doktorgrad i fysikk, om klimaet på Swebb-TV:

 

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse