Skjermbilde: YouTube
annonse
annonse

Dette er Ayatollah Sayid Sadiq Husssani Al-Shirazi, en meget prominent islamsk lærd fra Iran.

Og dette er hva han sier på sin meget pedagogiske måte (min oversettelse fra farsi):

annonse

– Gud har skapt flere kategorier med dyr.

– Gud har skapt en kategori for at mennesker skal kunne reise. Dette er hester og kameler: Dette er firbente dyr som mennesker bruker for transport. Dette er en kategori.

– Gud har skapt en kategori dyr som er ment for mat til mennesker. Det er dyr som kyr og sauer. Gud har skapt dem for at mennesker skal spise dem.

annonse

Les også: Stavanger Aftenblad beskriver Muhammeds barnebrud Aisha som et forbilde for muslimske kvinner

– Gud har skapt en kategori med dyr, og det er kvinner og damer. De er akkurat som kyr og sauer. De er dyr. Gud har skapt dem for at de skal brukes av menn. Bare for at menn ikke skal bli skremt av dem, har Gud skapt disse kvinnene med en form som ligner på menneskets. Bortsett fra det, er kvinner akkurat som kyr og sauer, og som hester, kameler og muldyr.

Denne fyren har veldig mye inflytelse over veldig mange mennesker

Verkene hans er også oversatt til engelsk, slik at også vi kan lese om for eksempel hvordan han mener vi skal gå på do (spoiler: Ikke vend ansiktet eller baken direkte mot Mekka). Alt dette er å finne på hans egen hjemmeside.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon