Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB scanpix
annonse
annonse

En gutt ble utsatt for et voldelig angrep av en ungdomsgjeng på rundt ti personer sentralt i Oslo tirsdag kveld.

Resett erfarer at det fant sted en rekke hendelser involverende voldelige og utagerende ungdommer i hovedstadsområdet tirsdag kveld. Det dreier seg om utagerende oppførsel mot politiet, kroppskrenkelser og generell ordensforstyrrelse. Samtlige av ugjerningene ble utført av større gjenger. 

Ungdomsvold på Majorstuen

annonse

Cirka klokken 18:30 ble en fornærmet slått og sparket i hodet på Majorstuen av anslagsvis ti personer. Resetts kilde opplyser at offeret er en norsk gutt. Operasjonsleder Sven Christian Lie i Oslo politidistrikt bekrefter hendelsen overfor Resett.

– Det dreier seg om en kroppskrenkelse på Majorstuen t-banestasjon. Fornærmede ble ikke skadet, og ønsket i utgangspunktet ikke å anmelde saken. Det ble tatt bilde av gjerningspersonene, sier Lie.

– Etter litt frem og tilbake tok én patrulje imot en forklaring. En anmeldelse er skrevet, og det skal ha dreid seg om cirka ti personer.

annonse

Les også: Utagerende adferd mot politiet i Oslo – flere patruljer måtte til for å få kontroll på 15 personer

Mangelfull loggføring

Lie understreker at operasjonssentralen foreløpig ikke kjenner til alle detaljene i saken, utover det som er loggført. 

– Ettersom fornærmede i utgangspunktet ikke ønsket å forklare seg, er det nok patruljen som har skrevet en anmeldelse, og de har nok større innsyn enn vi har. Det er ikke alltid vi får inn alt som tas med i anmeldelsen i loggen, det skjer faktisk sjelden, opplyser operasjonslederen. 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon