Volvos undermerke Polestar kommer med Tesla Model 3-konkurrenten Polestar 2 til sommeren. FOTO: REUTERS/Pierre/ Scanpix/ NTBAlbouy/File Photo
annonse
annonse

Polestar 2 er den andre egne bilen fra Volvo-eide Polestar, og den første elbilen. Norske kunder har tilsynelatende gått mann av huse for å sikre seg en.

Den voldsomme andelen nordmenn på Polestar-listene kan bety enten at den globale mottakelsen av bilen har vært relativt lunken eller at køvante norske kunder har gått mann av huse for å sikre seg en Polestar 2, skriver Tek.no.

– Interessen har vært veldig stor i alle markeder, men Norge var svært sterk i forhold, sier kommunikasjonssjef Brent Ellis, som legger til:

annonse
Volvos undermerke Polestar kommer med Tesla Model 3-konkurrenten Polestar 2 til sommeren. Foto: Terje Pedersen / NTB Scanpix

– Vi visste at elbil-aksepten og -populariteten i Norge ville være en sterk faktor for Polestar 2, og vi har vært svært fornøyde med reservasjonene i Norge. I tillegg har ordreinngangen de siste ukene vært veldig positiv og vi er begeistret over å se entusiasmen derfra.

Levere 10.000 biler i år

Tek.no skriver at de norske kundene i større grad enn mange andre steder er kompetente på elbiler, og at de aller fleste har valgt å få bilen levert med hengerfeste.

annonse

Ifølge Ellis kan kunder som bestiller nå se frem mot å få bil allerede i august, og han bekrefter overfor Tek.no at nærmere 10.000 biler skal leveres i år.

Det er Volvo-forhandlere som skal utføre service på bilen.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon