annonse
annonse

«Mohammed» er født og oppvokst i Egypt. Han kom til Norge på familiegjenforening i 1995 på bakgrunn av partnerskap med en norsk mann. Til tross for egypterens tilsynelatende homofile legning, har han i ettertid fått tre barn med to norske kvinner.

I 2010 ble omhandlede dømt til forvaring i 12 år i Høyesterett for åtte svært alvorlige voldtekter. De særdeles grove voldelige seksualovergrepene ble gjennomført fra 1998 til 2007. Forvaringen utløp november 2019, hvorpå statsadvokatene i Oslo anmodet forlengelse av denne. «Mohammed» har derfor vært varetektsfengslet siden november 2019 i påvente av dom i saken.

Retten kan ved dom forlenge forvaringstiden med inntil fem år om gangen.

annonse

Kun for abonnenter

Dette innholdet er forbeholdt våre abonnenter, logg inn for å få tilgang. Ikke abonnent? Les mer her.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon