VM-HÅP: Line Flem Høst har klart OL-kravet i seiling, og er Norges fremste håp under VM i Laser Radial. (FOTO: Morten Jensen) (Free editorial rights):
annonse
annonse

To norske seilere deltar i VM i OL-klassen Laser Radial i seiling kommende uke. Line Flem Høst har klart OL-kravet og er kandidat til en topplassering.

VM i Laser Radial starter søndag 23. februar i Melbourne i Australia med to norske seilere på startstreken:

Line Flem Høst fra KNS og Caroline Rosmo fra Bundefjorden Seilforening. Med seg har de treneren Lars Loennechen, skriver Norges Seilforbund i en pressemelding.

annonse

– Jeg føler meg mer stabil enn jeg har gjort på veldig lenge. Det er en deilig følelse og jeg gleder meg til VM, sier Line Flem Høst.

Nr. 8 i Australia

Line deltok tidligere i vinter i regattaen Sail Melbourne der hun ble nummer åtte.

annonse

Med det klarte hun også OL-kravet som går ut på å være topp ti i to store, internasjonale regattaer. Det første topp ti-resultatet fikk da hun ble nummer fire i verdenscupen i Genova i 2019.

Caroline regattadebuterer for året nå i VM.

God ranking

Line Flem Høst (24) er ranket som verdens 15. beste Laser Radial-seiler, og hun ble verdensmester i Laser Radial for juniorer i 2013.

Caroline Rosmo (22) er ranket som nummer 58 i verden i Laser Radial. I 2014 ble hun nummer 5 i ungdoms-OL i enmannnsjollen Byte.

VM i Laser Radial starter søndag 23. februar og avsluttes fredag 28. februar.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon