- Resett - https://resett.no -

To norske jenter starter i VM i OL-klassen Laser Radial søndag

To norske seilere deltar i VM i OL-klassen Laser Radial i seiling kommende uke. Line Flem Høst har klart OL-kravet og er kandidat til en topplassering.

VM i Laser Radial starter søndag 23. februar i Melbourne i Australia med to norske seilere på startstreken:

Line Flem Høst fra KNS og Caroline Rosmo fra Bundefjorden Seilforening. Med seg har de treneren Lars Loennechen, skriver Norges Seilforbund i en pressemelding.

annonse

– Jeg føler meg mer stabil enn jeg har gjort på veldig lenge. Det er en deilig følelse og jeg gleder meg til VM, sier Line Flem Høst.

Nr. 8 i Australia

Line deltok tidligere i vinter i regattaen Sail Melbourne der hun ble nummer åtte.

annonse

Med det klarte hun også OL-kravet som går ut på å være topp ti i to store, internasjonale regattaer. Det første topp ti-resultatet fikk da hun ble nummer fire i verdenscupen i Genova i 2019.

Caroline regattadebuterer for året nå i VM.

God ranking

Line Flem Høst (24) er ranket som verdens 15. beste Laser Radial-seiler, og hun ble verdensmester i Laser Radial for juniorer i 2013.

Caroline Rosmo (22) er ranket som nummer 58 i verden i Laser Radial. I 2014 ble hun nummer 5 i ungdoms-OL i enmannnsjollen Byte.

VM i Laser Radial starter søndag 23. februar og avsluttes fredag 28. februar.

Tegn abonnement [1] eller støtt oss på andre måter [2] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474