Folkeaksjonen Nei til mer bompenger (FNB). Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
Folkeaksjonen Nei til mer bompenger (FNB). Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
annonse
annonse

I juni i fjor ble konsert- og spisestedet «Olsen på Bryn» fratatt skjenkebevillingen. Etter flere purringer til Oslo kommune er det etter 8 måneder ikke kommet noe svar. Bedriften står i ferd med å gå konkurs. Nå purrer FNB.

– Vi i FNB har nå sendt en purring til byrådet angående «Olsen på Bryn». Dette har holdt på i 8 måneder, skriver FNBs Britt Fossum og Cecilie Lyngby, som fortsetter:

– «Olsen på Bryn» har 10 ansatte og venter på skjenkebevilling. Denne puben har holdt konserter i alle år for hele byen og byens musikkbransje er opprørt. Selv Anita Hegerland har tatt kontakt og er meget oppgitt over situasjonen.

annonse

Artikkelen fortsetter under.

Klagde på tap av skjenkebevilling – Oslo kommune har ikke svart på 8 måneder

– Hvorfor så lang tid?

annonse

– Jeg har alltid drevet ryddig. Vi har aldri hatt problemer før næringsetaten mente vi hadde bagatellmessige feil i arbeidslistene og fratok oss skjenkebevillingen i fjor sommer, sier innehaveren av konsert- og spisestedet «Olsen på Bryn», Tom Olsen, til avisa Vårt Oslo.

Cecilie Lyngby i Folkeaksjonen Nei til mer bompenger.(FNB). Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Avisa har møtt Olsen, som er en fortvilet arbeidsgiver og innehaver av konsert- og spisestedet på Bryn, der man opplever stille dager uten muligheten til å selge øl og vin.

Han har purret saken hos flere kommunale etater og bedt om hjelp hos Fylkesmannen for å få en fortgang. Fra Fylkesmannen  i Oslo og Viken er det gått en henvendelse til Oslo kommune, der det anmodes om fortgang, skriver Vårt Oslo.

Nå følger FNB opp saken.

– Vårt spørsmål til byråden er hvorfor dette har tatt så lang tid. Hvorfor har saken tatt hele 8 måneder?

– Vi ber ydmykt om at saken behandles snarest, skriver Britt Fossum og Cecilie Lyngby fra partiet Folkeaksjonen nei til mer bompenger i en melding.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon