Aleksander Aamodt Kilde ble nummer tre i søndagens superkombinasjon i Hinterstoder. Foto: Johann GRODER / AFP
annonse
annonse

Aleksander Aamodt Kilde ble nummer tre i søndagens superkombinasjon i Hinterstoder. Franskmannen Alexis Pinturault vant.

Etter at super-G-delen av superkombinasjonen var unnagjort ledet Mauro Caviezel (Sveits) med 0,23 sekund på Pinturault. Kilde lå ytterligere ett hundredel bak på tredjeplass.

Kilde, Pinturault og Henrik Kristoffersen kjemper en innbitt kamp om å vinne verdenscupen sammenlagt. Sistnevnte lå på 19.-plass etter fartsdelen og lå 1,83 sekund bak Caviezel før de skulle ut i slalåmløypa.

annonse

Der leverte Pinturault en gnistrende omgang, tok umiddelbart ledelsen, og beholdt den resten av rennet. Ingen kunne matche franskmannens tid gjennom portene. Pinturault ledet med 0,99 sekund på Caviezel da Kristoffersen skulle i aksjon.

Kilde lå på tredjeplass, 1,25 sekund bak franskmannen.

Men Kristoffersen fikk det ikke til å stemme. 25-åringen tapte stort i starten av løypa, og fortsatte å tape tid hele veien ned til målområdet. Til slutt kjørte Kristoffersen inn til 11.-plass, 3,05 sekund bak Pinturault.

annonse

Kjetil Jansrud lå på femteplass (+0,70) etter super-G-delen. Etter å ha kjørt ned slalåmløypa på nest raskeste tid endte Vinstra-kjøreren til slutt på 4.-plass, 1,41 bak.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon