annonse
annonse

WHO har vært på factfinding i Kina og er kommet tilbake dypt imponert. Kina har gjennom kunstig intelligens, masseovervåkning og kollektiv innsats som har inkludert en samarbeidsvillig befolkning klart å forhindre av hundretusenvis av mennesker har blitt smittet.

WHO sier det er “innstillingen” det skorter på i resten av verden. Og det er også åpenbart når det gjelder Norge. I denne podkasten går Helge Lurås gjennom det man har lært fra Kina og hvordan det skiller seg fra vår egen respons.

Lurås tror ikke vi i resten av verden kommer til å klare tilnærmingsvis det samme som Kina. Coronaviruset kommer derfor til å spre seg ytterligere.

annonse

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon