Foto: Terje Bendiksby / SCANPIX .
annonse
annonse

En lokalpolitiker fra Ap har trukket seg, etter å ha mistet tilliten fra sine partifeller. Årsaken? Hun har innledet et forhold med en Frp-politiker.

Arbeiderpartiets gruppeleder i Vestby, Annette Mjåvatn, ble nylig samboer med Fremskrittspartiets gruppeleder Kenneth Lien Steen i samme kommune. Dette ble for mye for Ap, og Mjåvatn mistet tilliten, og trakk seg fra ledervervet sitt. Dette melder Nettavisen. 

Les også: Ap-politiker ville kaste Frp ut av kommunalt integreringsråd: – Udemokratisk adferd, sier Frp

annonse

Diskutert på gruppemøte

Forholdet ble diskutert under et gruppemøte i Ap, der Mjåvatn selv ikke deltok. Over halvparten av politikerne på gruppemøtet hadde gitt beskjed om at de ikke hadde tillit til Mjåvatn etter at forholdet ble kjent. 

– Noen i gruppen sa: «Hvordan vil våre velgere ta det?» Jeg tror velgerne skjønner at både i jobbsituasjon og kjærlighet så legger man fra seg politikken. Du har taushetsplikt akkurat som på jobb, sier Mjåvatn til Nettavisen. 

annonse

Ingenting negativt i Frp

Samboer Kenneth Lien Steen har på sin side ikke opplevd noe negativt fra sine partikollegaer, etter at forholdet ble kjent.

– Jeg har ikke fått noe annet enn gratulasjoner og gode ord, så her er det ingen problemer, sier Steen.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon