Vinner, Aksel Lund Svindal, sammen med daglig leder Janette Haukland og styreleder Gunnar Nybø fra Sponsor- og Eventforeningen (t.h.). Til venstre konferansier for dagen, Lasse Berre. Foto: Eivor Eriksen/Kampanje.com
annonse
annonse

Sponsor- og Eventforeningens styre mener Marit Bjørgen og Aksel Lund Svindal over tid har bidratt til å fremme sponsing på en positiv måte.

– Marit og Aksel er to store forbilder, som på en troverdig og solid måte har bygget verdier til sine sponsorer og vært ekstra ordinært gode representanter for sine forbund og samarbeidspartnere sier styreleder Gunnar G. Nybø i Sponsor- og Eventforeningen.

Vært bevisst som idrettsutøver

annonse

Marit Bjørgen har hatt en tydelig sponsorstrategi, heter det fra Sponsor- og Eventforeningen, som mener hun har valgt å ha få sponsorer som hun kan følge opp på en god måte, i tillegg har hun valgt sponsorer/selskaper som deler hennes verdier og identitet.

Skiløperen har vært veldig bevisst på hvordan hun fremstår både som idrettsutøver og overfor sine sponsorer, mener foreningen.

Et av landets mest verdifulle sponsorobjekter

– Aksel Lund Svindal kan sies å ha vært et av det mest verdifulle sponsorobjektet i Norge. Han har både en stor sponsorverdi i Norge, men også hatt stort nedslagsfelt internasjonalt, heter det fra Sponsor- og Eventforeningen.

annonse

Lund Svindal fremstår ifølge foreningen med troverdighet i alt han gjør og jobber hardt for de sakene og sponsorene han velger å samarbeide med.

Hadde mange gode kandidater

– De har gjennom hele sin karriere vist og vært bevisst på at det er viktig å prestere både på og utenfor idrettsarenaen. De har vært forbilder både sportslig- og som sponsorobjekter for andre idrettsutøvere og lag, sier Nybø.

Det var flere gode kandidater og virksomheter å velge blant når styret diskuterte kandidater til årets hederspris men valget falt altså på to toppidrettsutøvere, forteller Sponsor- og Eventforeningen i en pressemelding.

– Det er en stor ære å kunne dele ut Sponsor- og Eventprisen til to verdige vinnere som over tid har vist vilje til å samarbeide og bidra til vinn-vinn opplevelser for seg selv og sine sponsorer avslutter Nybø.

annonse

 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon