Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
annonse
annonse

Det er ikke måte på hvilken nedlatenhet den dama klarer å lire av seg. Man skulle tro en statsminister burde ha bedre vett enn det hun utviser.

Man kan bli sjokkert av mindre. Men den dama har nok sagt sitt siste ord i denne debatten. I alle fall hva folket gidder å høre på. For mer nedlatende språk fra en statsminister enn det hun presenterer er vanskelig å finne. Her går vår sittende statsminister direkte i strupen på de som har startet gruppen «Folkeopprøret mot klimahysteriet». Det er vel ikke mindre enn et personangrep hun bedriver i sin uttalelse i Nettavisen.

Les også: Her omtaler statsministeren 140 000 nordmenn for «klimafornektere» og «innvandringsmotstandere»

annonse

Her går vår statsminister til angrep på personers politiske meninger og nedverdiger de som om ikke deres meninger er legale, da de ikke er i tråd med det hun måtte mene. Kjære Erna, man skulle forvente at du, med den posisjonen du innehar klarer å forholde deg til sak og ikke gå på person. Men her viser du ditt sanne ego. Din nedlatenhet ovenfor det folket som valgte deg som statsminister kan vel i beste fall kalles uvitenhet og manglende kontakt med folket du ble valgt av.

– Det problematiske ved «Folkeopprøret mot klimahysteri», og som er det jeg har uttalt meg kritisk til, er ikke de tusenvis som har blitt medlemmer i gruppen, men de få som står bak den.

Les også: Mener Erna Solberg gjør samme tabbe som Clinton, og ignorerer folkets røst

Er det mulig å ha en slik holdning til andre mennesker (meningsmotstandere) enn dette?

annonse

Og at du trekker frem Faktisk.no som en sannhetssammensurium angående hvem disse personene er, og hva de har av diverse meninger angående innvandring og annet; det er så lavmål at jeg finner faktisk ikke sidestykke, og noe å sammenligne dette med.

Det er vel noe av det verste man noen gang har hørt fra en sittende statsminister. Måten du omtaler ditt eget folk. Men det er vel ikke annet å forvente når du uttaler at nordmenn ikke har rettigheter til vårt eget land.

Var det opp til meg så hadde du fått sparken på dagen!

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon