Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB scanpix
annonse
annonse

«Dette er en nyhetsoversikt fra Resett, med de viktigste hendelser innenriks. Dette er foreløpig en beta-versjon av et nytt konsept.»


22:38 NTB skriver: Politiet vil komme i kontakt med føreren av en hvit bil som var i havnen i Trondheim seks timer etter at Odin André Hagen Jacobsen ble observert der.

Politiet har frigitt en overvåkingsvideo som viser en hvit stasjonsvogn som rygger bak en konteiner på Pir 2 på Trondheim havn og en person som beveger seg rundt bilen, skriver TV 2.

annonse

Bilen parkerte på stedet der flere av Odins eiendeler ble funnet noen dager senere. Hendelsen blir fanget opp like før klokken 12 søndag 18. november 2018.21:14 NTB skriver: 
En leteaksjon på fjellet Bitihorn i Valdres ble mandag kveld avblåst etter at redningsmannskaper konkluderte med at ingen var tatt av snøskred.

Ved 21.30-tiden opplyser politiet at det er observert fire skispor i overkant av skredet og fire skispor i underkant, men to timer senere konkluderer letemannskapene med å avslutte søk i området uten funn.

– Ingen er meldt savnet og søk avsluttes i enighet, skriver Innlandet politidistrikt om leteaksjonen.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon