- Resett - https://resett.no -

Nyhetsoversikt: Kvinne knivstukket i Stavanger

«Dette er en nyhetsoversikt fra Resett, med de viktigste hendelser innenriks. Dette er foreløpig en beta-versjon av et nytt konsept.»


00:28 NTB skriver: En kvinne i Stavanger er fraktet til legevakt etter at hun skal ha blitt knivstukket under et mulig ransforsøk.

Politiet varslet om hendelsen klokken 0.01. Kvinnen skal klokken 23.25 ha blitt knivstukket i armen i forbindelse med et ransforsøk i St. Olav Vs gate.

annonse

– Kvinnen er fraktet til legevakt, melder politiet om hendelsen.

En mørk, fyldig mann i 50-60-årsalderen med mørkt skjegg, sort hår og mørke klær etterlyses av politiet.


14:11 NTB skriver: Politiet har pågrepet ytterligere en mann i forbindelse med drapssaken i Prinsdal i Oslo. Dermed er fire menn siktet i saken.

annonse

Mannen, som er i 20-årene, er siktet for drap eller medvirkning til drap. Han ble pågrepet tirsdag og er kjent for politiet fra tidligere.

Han ble torsdag begjært varetektsfengslet av Oslo tingrett i fire uker med brev- og besøksforbud.



13:32 NTB skriver: 
Mannen som ble knivstukket utenfor Storgata grill og pizza i Oslo sentrum onsdag kveld, er ikke livstruende skadd.

– Han er ikke livstruende skadd. Vi har forsøkt å avhøre ham, men det lyktes ikke. Han er fortsatt til behandling på Ullevål sykehus, sier vaktleder Roger Hjertø ved krimvakta i Oslo politidistrikt til NTB torsdag ettermiddag.

Mannen ble funnet med stikkskader ved Schouterrassen. Skadene hans ble betegnet som alvorlige da han ble funnet. Voldsepisoden skjedde i 20.30-tiden onsdag.


12:46 NTB skriver: Straffesaken mot den 50 år gamle kulturprofilen i Oslo nærmer seg slutten. Etter åtte uker i retten er det klart for sluttinnlegg og påstand neste uke.

annonse

Mannen nekter straffskyld. Saken startet i Oslo tingrett 21. januar og var berammet til 20. mars.

Allerede mandag vil partene starte sine prosedyrer, først aktor og statsadvokat Trude Antonsen, så mannens forsvarer, advokat Elisabeth Myhre. Påstand er ventet tirsdag.

Tegn abonnement [1] eller støtt oss på andre måter [2] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474