Illustrasjonsfoto: Erlend Aas / NTB scanpix
annonse
annonse

Hvis du ikke er skremt av alle nyhetene om koronaviruset, så kan du tjene hele 35 000 kroner ved å bli smittet.

Forsøkene vil bli utført på Queen Mary BioEnterprises Innovation Center. De jobber med å utvikle en vaksine og trenger 24 frivillige. De vil bli smittet med en mild variant av viruset. Så skal de bli isolert i to uker for observasjon.

Les også: Taxiforbundet sier nei til koronasmittede

annonse

De frivillige vil føle samme symptomer som en gjør ved hoste eller en vanlig forkjølelse, forklarer John Oxford, som er ekspert på virus, ifølge The Sun.

Før man kan delta på forsøket må en igjennom en rekke tester av blod, urin og hjerte. Samt en gjennomgang av forsøkspersonens medisinske historie.

Under den 14 dagers isolasjonen får forsøkspersonene kun besøk av sykepleiere og leger iført beskyttelsesutstyr. De vil blant annet komme og ta blodprøver.

annonse

Les også: Overlege bekymret for personer i koronaisolasjon

The Sun har intervjuet Edward Wright, professor i mikrobiologi fra universitetet i Sussex. De ville vite om det var forsvarlig å la seg smitte.

– Hvis forsøkspersonene er sunne og friske, så er det usannsynlig at de vil få noe mer alvorlig enn en forkjølelse. Så de som vurdere å delta bør ikke bekymre seg for noe mer, svarer han.

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon