Tøyen i Oslo. Foto: NTB scanpix
annonse
annonse

Hyttefolket trues med makt om de ikke forlater hyttene. I Oslo rapporterer politiet om masseslagsmål og knivskader.

Nordmenn flest holder seg innendørs ettersom faren for coronasmitte herjer. Regjeringen ønsker også å vedta en ny forskrift som kan forby folk å være på hytta i en annen kommune enn der de bor, for å samle flest folk i byene.

Dette betyr at politiet kan bruke makt mot de som bryter et eventuelt hytteforbud.

annonse

Men i hovedstaden har politiet et annet problem. På Tøyen i Oslo har tre personer blitt pågrepet etter at rundt 20 gutter og menn var involvert i et masseslagsmål mandag kveld.

Politiet fikk melding om masseslagsmålet på Tøyen Torg rundt klokken 20 mandag kveld. De som deltok er gutter og menn i alderen 15 til 30 år.

– Tøyen senter. Vi er på stedet med flere patruljer etter et slagsmål mellom ca 10 personer. En eller flere skal ha hatt kniv og det er mulig noen har blitt skadet. Vi har kontroll på noen av personene, men søker etter flere som kan være skadet, skriver Oslo politidistrikt på twitter.

annonse

– Vi har nå kontroll på en person som blir pågrepet, mistenkt for å ha skadet en eller flere personer. Vi har også kontroll på en person som er lettere skadet og en person som er alvorlig skadet. Begge er tatt hånd om av helse. Skadene er kuttskader, skriver de videre.

Tøyen er en bydel i Oslo med høy andel innvandrere og det rapporteres ofte om masseslagsmål med kniver og macheter.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon