Illustrasjonsbilde. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
annonse
annonse

Dette er en nyhetsoversikt fra Resett, med de viktigste sakene fra innland. Dette er foreløpig en beta-versjon av et nytt konsept.


17:33 NTB skriver: En 20 år gammel mann er kjørt til sykehus etter en voldshendelse på Grønland. Han har stikkskader i en hånd og er blitt slått i ansiktet.

Politiet fikk melding om hendelsen i 16.30-tiden tirsdag.

annonse

Et vitne meldte om en slåsskamp med fire personer i en bakgård på Grønland i Oslo, hvor tre av dem slåss mot den ene.12:11 NTB skriver: 
En mann i Evje i Agder skal ha tatt seg inn på et legesenter, oppført seg truende og sagt han hadde korona. Politiet ser svært alvorlig på hendelsen.

Personen skal senere ha sagt at han ikke er smittet, skriver Fædrelandsvennen.

– En person har vært inne på legesenteret og sagt at han har korona. Han har gått forbi den sonen der han ikke har noe å gjøre, sier operasjonsleder Eivind Formo i Agder politidistrikt.

annonse


11:13 NTB skriver: 
Oslo politidistrikt mottok 278 anmeldelser som ble kodet som hatkriminalitet i 2019. Det er en økning på 17 prosent fra året før.

Tallene kommer fram en ny rapport om hatkriminalitet. Den største andelen av de anmeldte forholdene, 58 prosent, handler om etnisitet.

Deretter kommer LHBT1 (20 prosent), religion (17), nedsatt funksjonsevne (3) og antisemittisme (2).

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon