- Resett - https://resett.no -

Flere smittede politikere var på samme Civita-samling

Civita-leder Kristin Clemet. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Flere av politikerne som nå er smittet med koronaviruset, deltok på en samling arrangert av tankesmia Civita i Oslo i forrige uke.

Det skriver Dagens Næringsliv. [1]

Stortingsrepresentantene Åshild Bruun-Gundersen og Roy Steffensen, begge fra Frp, var til stede på samlingen. Bruun-Gundersen har fått påvist smitte, mens Steffensen nå venter på prøvesvar.

annonse

Stortingsrepresentant Mathilde Tybring-Gjedde fra Høyre sier til DN at hun ikke har fått symptomer, men at hun har pålagt seg selv karantene for å være sikker.

Også statsminister Erna Solbergs (H) nære rådgiver, statssekretær Rune Alstadsæter (H), deltok på samlingen, som fant sted tirsdag i forrige uke. Han fikk påvist smitte en uke senere.

Ifølge VG  [2]var rundt 50 mennesker til stede på samlingen, som var arrangert av Civita-leder Kristin Clemet. Clemet har selv hatt symptomer i etterkant, noe som har ført til at også hun har testet seg.

annonse

– Jeg har hatt noen symptomer og har vært hjemme siden onsdag, sier Clemet til TV 2 [3].

KrFs generalsekretær Geir Morten Nilsen, som også var til stede, er usikker på om han er smittet og følger helsen tett, skriver kanalen.

Tegn abonnement [4] eller støtt oss på andre måter [5] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474