- Resett - https://resett.no -

IS-kvinne fengslet i fire nye uker med brev og besøksforbud.

Den norskpakistanske IS-kvinnen Sumaira Ghafoor (29) fra Oslo øst ble nylig fengslet på nytt, etter at hun ble satt i varetekt da hun kom til Norge i slutten av januar.

Hun ble varetektsfengslet på nytt i februar og nå igjen denne måneden.

Seniorrådgiver Martin Bernsen i Politiets Sikkerhetstjeneste (PST) opplyser til Resett at kvinnen nylig ble fengslet for fire nye uker med brev og besøksforbud.

annonse

Ghafoor oppholdt seg i Syria fra juni 2013 til og med våren 2019 og skal ha befunnet seg i områder som var kontrollert av Jabhat Al-Nusra og senere ISIL.

Gjennom denne perioden var hun gift med flere fremmedkrigere, blant annet det tidligere medlemmet av Profetens Ummah Bastian Vasquez, som er antatt død.
Den 29 år gamle kvinnen ble i januar hentet hjem fra Syria sammen med sine to små barn.

Les også: Frp-Helgheim hardt ut mot regjeringen etter nye opplysninger om IS-kvinner: – Hvis det stemmer har vi blitt ført bak lyset [1]

annonse

Regjeringen besluttet å hente hjem familien fra Syria på grunn av at det ene barnets antatt alvorlige sykdom. Hjemhentingen førte til at Fremskrittspartiet gikk ut av regjeringen.

Tegn abonnement [2] eller støtt oss på andre måter [3] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474