Christian Tybring-Gjedde (NTB scanpix)
annonse
annonse

Frps Christian Tybring-Gjedde mener det er på tide å sette Norges interesser først.

Tidligere i år fikk Frp nok da Høyres statsminister Erna Solberg hentet hjem en IS-terrorist mot Frps vilje. Dette førte til at partiet gikk ut av regjering.

Siden den gang har flere Frp-politikere vært tydelige på sosiale medier der de har langet ut mot regjeringen.

annonse

Nå har Christian Tybring-Gjedde kommet med et nytt spark til de som styrer Norge.

I et nytt innlegg på Facebook skriver han at Korona-epidemien vil påføre norsk næringsliv og de offentlige budsjetter flere hundre milliarder kroner i tapte inntekter og økte utgifter.

– Dette er penger Norge strengt tatt ikke har. Vår felles sparekasse, Statens Pensjonsfond (SPU), har mistet mye av sin verdi gjennom store børsras verden over. Det betyr at dersom vi velger å selge aksjer for å finansiere kostnadene som korona epidemien skaper vil det netto tapet på investeringene i SPU være store. Men slik er markedets brutalitet.

annonse

Nasjonal bevegelse

Frp-politikeren mener koronakrisen er en «vekker for de politiske godhetsposørene som i årevis har kastet dine og mine skattepenger ut av vinduet».

Han langer ut mot regjeringens misbruk av skattepenger som sendes verden rundt. Tybring-Gjedde tar for seg innvandring, bistandspenger og klimatiltak som tre skrekkeksempler på hva regjeringen bruker penger på.

– Kostnadene for disse tre politiske områder kan anslås til mer 300 milliarder kroner hvert år, og beløpet er økende.

Tybring-Gjedde er tydelig på at Frp burde gått ut av regjering mye tidligere.

– Så vil noen sikkert si at FrP har vært med på dette hysteriet i regjering. Ja, det er helt korrekt. Det er ingenting å være stolte av. Og vi burde gått ut av regjeringen langt tidligere. Men nå vi uansett se fremover. Derfor må FrP konsekvent si nei til de politiske korrekte godhetsposørene og istedenfor løse utfordringer folk flest sliter med i hverdagen og sette vårt eget lands interesser først.

Facebook-innlegget har fått flere tusen reaksjoner. Tybring-Gjedde avslutter sitt angrep mot regjeringen der han skriver at han ønsker å «starte en nasjonal bevegelse for å kaste besserwisserne og godhetsposørene ut av Stortinget».

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon