Berne Sanders mistet besinnelsen. Foto: NTB scanpix.
annonse
annonse

Demokratenes representant Bernie Sanders mistet fullstendig besinnelsen etter han fikk spørsmål om han kommer til å trekke seg i valgkampen.

I 2016 tapte han nominasjonskampen mot Hillary Clinton i å representere demokratene. Hillary Clinton tapte deretter presidentvalget mot republikanernes representant Donald Trump.

I år har han prøvd nok engang å bli demokratenes kandidat. Men den 78 år gamle sosialisten tapte tirsdag kveld primærvalgene mot Joe Biden i Florida, Illinois og Arizona. Dette har ført til at flere amerikanske eksperter nå mener det er umulig for Sanders å ta igjen Joe Biden.

annonse

Da en journalist spurte Sanders om han kom til å trekke seg, glefset han mot reporteren.

– Jeg håndterer en jævla global krise! Akkurat nå prøver jeg å gjøre mitt beste for å sørge for at vi ikke får en økonomisk nedsmelting, og at folk ikke dør. Er det nok for dere til å holde meg opptatt i dag?, raste Sanders.

– Snakker usant

Coronaviruset har stoppet den demokratiske primærvalgskampen, noe som har ført til at alle folkemøter med velgere er avlyst.

Den 78 år gamle selverklærte sosialisten uttalte før raseriutbruddet at han nekter å gi opp kampen om å slå Joe Biden i nominasjonskampen.

– Vi vurderer tilstanden til valgkampen vår. Det kommer ikke til å være et nytt nominasjonsvalg på tre uker. Vi snakker med tilhengerne våre. Enhver som antyder at vi avslutter valgkampen nå, snakker ikke sant.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon